15 Kasım 2017 Çarşamba

Sende ne varsa onu yansıtırsın ve kesinlikle de yaşarsın.
İçindeki Denge, inanç, huzur ve sevgi tüm yaşantına yansır ve ihtiyacın olan Bereket'i de , Şifa'yı da , Başarı'yı da , Mucizeyi’de  tüm güzellikleri de toplar sana getirir.. Tam aksini yaşıyorsan o zaman kendini kendinle baş başa kalarak, tamamen objektif olarak görme,  tanıma ve bunları yapman için sana verilen işaretleri farketme yani kısaca DEĞİŞİM vaktin gelmiş demektir..
DEĞİŞİM , Tüm Ruhların mutlaka geçmesi gereken en önemli ruhsal yükseliş basamaklarından biridir.. Geçemeyen tekrar döner, tekrar döner ve tekrar döner.. Ta ki DEĞİŞİM yönünde hareket edene dek..
Bugün itibariyle Bizi mutsuz eden, zorlayan, mecburum dedirten, ruhumuzu sıkan her şeyi bir kağıda yazarak tam karşılığına da “Ne olursa, Nasıl Olursa mutlu Olurum. Nasıl ulaşırım ? Ne yapmam lazım ?” gibi bir sürü sorularla bir sürü seçenek yazıp, sonra  kendinize en uygun cevap  ile Değişiminize adım atabilirsiniz. Bu sorgulamaları yaparken cevaplarınızı dürüst vererek cesur olmanızı, gerçekten istiyorsanız yapabilecek Güc’e sahip olduğunuzu da mutlaka hatırlamanızı naçizane tavsiye ederim.
Bir de burada ki en önemli  anahtar  soru . “Gerçekten istiyormusun ? “ Eğer EVET ise o zaman dağları delmeye bile hazırsın demektir . istemiyorsan da şikayet etmeye hakkın yok kendi kaderini kendin seçip yaşıyorsun demektir 😉😘💗

Alev Cedimağar
Ruhsal Denge ve Farkındalık Rehberi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.