17 Kasım 2017 Cuma

2018'e dair küçük bir tüyo ;)

2018'e dair küçük bir tüyo ;)

Bu sene yeni başlangıçlar yap harekete geç, temizle, çabala, bitir diyen 2017 bizi bu sene sonuna kadar deli gibi koşturacak fakat çok da destekleyecek.
Bununla Birlikte 2018 de bize
"Eeee bu kadar iş yaptın bitirdin pek çok konuda temel attın hadi bakalım şimdi bunların keyfini çıkarmaya başla. Artık içtiğin su'dan bile haz almayı öğrenmen gerek" diyerek bizi Mutluluk, Haz, Keyif ve AN'ın keyfini çıkarmak için zorlayacak. Yani diyecek ki, "Hayatın içinde sorunlar olabilir, geçtiğin sert sivri virajlar olabilir. Tekamül yolunda yürürken bir tane değil bin tane taş da temizlemek zorunda kalabilirsin. Aklını kullan taş biriktirme, biriktirdiysen de onları temizlerken bile gücünden, cesaretinden keyif al, kendinle gurur duy" diyecek. Yani sapla samanı karıştırma tamam bir sorun var ama şimdi çay içiyorsun onun keyfini çıkar bırak bir tarafa diğerlerini etrafı seyret bir mizah dergisi oku. Eskilerin dediği gibi "Acının yeri başka Açlığın yeri başka" bunları yerine oturt kendini Dengele !
Velhasıl,
Yeni seneye hazırlık olarak içimizdeki çocukla buluşup, muzip, keyifli, esprili, haz ve neşe dolu yanlarımızı ortaya çıkararak Dengelenmemiz iyi olur ;)
Çünkü 2018 yılında ki hasat'da bu yönde olabilir. Yani "madem keyfin yok somurtup sitem ve şikayetle geçiyor ömrün, o zaman yer kaplama ilerle başkası gelsin sende bir git gel hava al tekrar baştan öğrenerek başla " diyebilir ;)
O zaman AN'ın keyfini çıkarmaya başlayalım 2018 yılına da hazırlanalım <3
(Zaten kaldı 1.5 ay :D )

Alev Cedimağar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.