6 Kasım 2017 Pazartesi

Mevcut Enerjilerin HORMONLARIMIZ üzerine Etkisi ve 2018'e güzel bir hazırlık




Malum Enerji etkileri Sene sonuna doğru iyice kuvvetlendi ve sağlı sollu bizi dengeleyip dönüşüm ve değişimimize destek oluyor. 
Bu sene BAŞLANGIÇ enerjisi ve desteği her tarafdan bizi yenilemeye devam ediyor. Yani hep bahsedilen Yükseliş Dönemi söylemlerini artık somut anlamda bedensel ve ruhsal olarak da bizzat farkederek yaşıyoruz. Tabii bu yeni başlamadı. 2012 yılı itibariyle direkt ivme yukarı döndü ve hız kazandık. 
Ruhsal Yükseliş işte böyle birşey. Dolayısıyla Ruhsal Varlığını keşfedenler fiziksel olarak da titreşimlerini değiştirip kuvvetlendirerek bu geçişe her anlamda hazırlanıyor. 
Kendinizde panik yapmamanız ve herhangi bir negatif düşünce ve dolayısıyla da enerji üretmemeniz için ben de naçizane sürekli bu değişimleri yazarak bu dönemi rahat, sakin ve bilinçli geçirmenize yardımcı olmaya çalışıyorum. 
Biliyorum ki, tüm bu IŞIK Bilgiler hepimizin en yüksek hayrına Işıl Işıl Aydınlatarak herkese Sevgiyle yansıyor ve daha kuvvetli, Daha Güçlü,  Cesur, Farkında, Kontrollü ve Dengeli Işık Ruhlar olarak Yüce Yaradanın yolunda ona doğru Hep BİRLİKTE yürümeye devam ediyoruz. 

O zaman Şu an ki Enerji akışlarının anlatmak istediklerine geçeyim. 

Öncelikle Sevgili Hemcinslerim, 


Bu günlerde hormonal olarak kendinizi sıkıntılı gergin ve çok fazla duygusal hissedebilir, periyodik günlerinizde farklılık, düzensizlik yaşayabilirsiniz. Mesela menapoza girdiğinizi zannederken tekrar bir atak olabilir "Aaa girmemişim" diyebilirsiniz. Ya da  farklı alışılmadık durumlar olabilir. Yumurtalıklarınızda bir hareket, belki ağrı, belki karıncalanma gibi hisler olabilir. 
Bununla birlikte kendinizi anlam veremediğiniz bir şekilde Dinç, Enerjik,  hızlı ve çözüm odaklı bulabilir, "Eskisi gibiyim" sözünü çok sık kullanabilirsiniz. 
Değişim ve Dönüşüm hızlandı. Bunu en yüksek hayrınıza keyifle kullanıp kendinize sabitleyin sonra üstüne keyifle yeni kendinizi eklemeye devam edersiniz 😘 Sabitleme kısmını da "Tüm Pozitif Enerjiyi, Değişimi ve Dönüşümü Sevgiyle Kabul ederek tüm hücrelerimin sevgi ve Işık ile şifalanmasını ve yenilenmesini onaylıyorum" şeklinde yüksek sesle söyleyerek yapabilirsiniz. 
Bu dönem bebek isteyenler için de çok uygun bir dönem😇  

Yalnız bebek olayını "hırs" ve "tutku" haline getirmeyin. Bedeninizden enerji serbest akmalı. öncelikle Ruhsal Sevgi Birlikteliği olmalı. Bunun için de "olursa olur, olmazsa çok şükür vardır bir hayrı. Birbirimizi seviyoruz ve sevgimiz her şeye yeter. Kimbilir belki de hayat planımızda bir çocuğu evlat edinmek vardır. Ya da çocuklarla ilgili çalışmalarda bulunmak. Yüce Yaradana Teslimiyette ve sevgiyle akışdayım" düşüncesine tüm içtenliğinizle girdiğinizde emin olun OLması gerekenin en güzelini sevgiyle kendinize çekersiniz. Bu akış da gelmesi gerekiyorsa yeni aile üyenizi de rahatlıkla ruhsal plandan sevgiyle çekersiniz ve kendi kendinize karmik düğümler yaratmazsınız. 

Anladığınız üzere şu sıralar Enerji akışlarındaki  Dişil Enerji çok kuvvetli etkileniyor ve yenileniyor😉 Yani yaşadığınız fiziksel hormonal değişim ile ilgili paniğe gerek yok. Tabii kronik bir rahatsızlığınız veya bariz bir şüpheniz yoksa.. 
Eğer varsa doktora gidip hormon tetkiklerinizi yaptırmalısınız. (Trioidlerinize de baktırmanızı tavsiye ederim)  Hazır bu enerji akışı içindeyken bu sene halen Jinekolojik muayenenizi yaptırmadıysanız lütfen gidin yaptırın mamografi'de çektirin hepsi aradan çıksın rahatlayın ve yeni seneye misler gibi içiniz rahat, bedeniniz genç girip keyfini çıkarın diyorum naçizane..

Dişil Enerji tabii ki  ERKEKLER'de de var. Onlar daha çok Dişil enerjilerini bastırarak Eril yönlerini ortaya çıkarmaya çalıştıkları için bu dönem bastırılan dişil enerji artık dengelenmek için  Erkekleri de zorlayıp ortaya çıkıyor.
Sizde de duygusal yönler ağır basabilir. Daha empatik, duygusal düşünmeye, duygularınızı belli etme, konuşma ihtiyacı içine gireceğiniz, Naif duygular içine girip belki de ilk kez "anlaşılmak" istediğiniz ve bunun için çaba sarfettiğiniz bir dönem başlıyor. İçinizden ağlamak gelebilir  zaten ağlayın ve temizlenip bir rahatlayın ve yenilenmek, değişmek için kendinize bir fırsat verin. 
Kadınlara yaklaşımınızda sert bir duruş varsa, ketum, sevimsiz, somurtkan ve kendinizce "cool" bir duruşunuz varsa. Size çok rahat artık bu modelin bittiğini ve bitmesi gerektiğini söyleyebilirim. Artık  dengelenmeniz çok önemli. Size öğretilen eskimiş ataerkil öğütleri bırakın. Kendi ruhunuzu, kendi doğrularınızı keşfedin.Zaten o zaman daha rahat iletişim kurduğunuzu ve mutlu olduğunuzu farkedeceksiniz😉 

Birde hepimize Müjde 😀 Bu dönem Zayıflamak çok kolay oluyor. Niyetine girip dengeli ve kontrollü hemen harekete geçebilirsiniz 😍


Velhasıl, bu akış bize cinsiyetin değil, İNSAN OLmanın önemli OLduğunu öğreten bir uyumlamaya götürüyor. Çünkü direkt Dişil Enerji Odaklı ve çok güçlü bir dönüşüm için bizi hazırlıyor. 

Nitekim kimin ne olduğu, neye inandığı, cinsel tercihi bizi ASLA İLGİLENDİRMEZ.
Önce İNSAN diyenler sınavı geçiyor😉

Hepimizin en yüksek hayrına SEVGİYLE IŞIK OLsun 👐
Ve de öyle OLdu çok şükür 👐❤
Alev Cedimağar
Ruhsal Denge ve Farkındalık Rehberi
(Spiritüel Şifacı)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.