20 Kasım 2017 Pazartesi

İnce Çizgiler..

Dünya'da ki tekamül yolculuğumuzda Herşeyi yaptığımız herhangi bir şeyden yaşamayız.. Bazılarıda tekamülün "Sen öğren ve sonra da öğret" zincirinin bir parçasıdır.
Mesela birisi, kimsenin tek kuruşuna dokunmamış, hakkını yememiş fakat kendi parası çalınmış ya da malı gasp edilip hakkı yenmiş! Bu nedir ?
Böyle şeyleri sen yapmıyorsun diye kimse yapmıyor değil ! Öğren, hayata karşı kendini Dengele, Güçlü OL, Tedbirini al ve öğreterek herkesi uyar dersidir. Tabii zaman ilerledikçe ve geriye bakınca bunun bile çok hayırlara hizmet ettiğini de görebilirsiniz. Şu an "yok artık" desenizde inanın öyle oluyor ve ve bu inanç ve şükür duruşunuz ile size gidenden daha fazlası da mutlaka farklı şekillerde geliyor  Tabii bunu yapan için büyük sınav. Sonuçta O da rolünü oynuyor ve kendi karmik düğümlerinde farklı şekillerde dolanmaya devam ediyor. Ta ki öğrenene kadar. O yüzden bazı insanlar birden bire "Tövbeye" girer ve tam Dünya'dan gider ayak bilinç sıçraması yapar yani aydınlanır 😀 ya da aydınlanamaz geri döner ve telafi programına girer 
Bu yüzden "ben kimseye bunu yapmadım neden başıma geldi" diye kendinizi üzmeyin,
Tekamül yolumuzdaki ince çizgileri görerek hiç moralinizi bozmadan daha güçlü ve farkında anlayıp yürüyerek keyifle devam edin. Bu tecrübeler boşuna yaşanmıyor. Yaşayana da yaşatana da öğretiyor 
Velhasıl Yaşanılan olumsuz herşey üzülmek için değil öğrenmek için 
Zaten mutlu güzel şeyleri de bu aydınlık bilinçle kendimize daha fazla çekiyoruz. Ben buna olumsuzun olumluya ya da kötünün iyiye hizmeti diyorum 👐 aynen karanlığın varlığını göstererek Işığı daha da kuvvetlendirmesi gibi.
Düşünen, Öğrenen, Sorgulayan, Anlayan ve uygulayan için tüm işaretler Işığa çıkar👐
Ve de öyle OLdu çok şükür 👐
Alev Cedimağar
Ruhsal Denge ve Farkındalık Rehberi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.