25 Nisan 2017 Salı

Işık İşçileri için Yanıtlar.

Aşağıda Size sürekli yazdığım konularla ilgili çok güzel bütünsel bir mesaj var. Çok dikkatli okumanızı tavsiye ederim.

• Hayatta herkesin bir rolü vardır. Sadece herkesin ortak yanılgısı spiritüel hayatı keşfedince kendinde mistik geçişler ve araması ve ruhsal işler yapmaya çalışmasıdır. Oysa rolün oynarken Denge’de yürümen gereken bir yoldur Ruhsal Varllığın.. O yüzden de Spiritüelliği seçip her şeyini buna adayıp da yoksulluk ve mutsuzluk içinde insanların kıvranmasının sebebi budur. Yani işine gücüne dön, işinde gücünde ışığınla aydınlan. Senin varlığın zaten bir ruhsal ışık. Deniyor lakin anlamamakta ısrar edenler ya da kafası iyice karışanlarla dolu bir süreç başlıyor  Aşağıda bu konuya da yer verilmiş.
• En çok anlattığım ve dikkat dediğim konulardan biri, KANAL BAĞLANTISI YAPIYORUM diyen herkese inanmayın ! 2012 ‘den sonraki çıkışda herkes kontrolsüz olarak bilinç sıçraması yaptı ve dolayısıyla da bazı yetenekler bilinçsiz açıldı. Yani bu Işığın ne olduğunu bilmeden Işık ve Sevgiden bahsetmeye başlamak gibi.. Dolayısıyla da kanal bağlantıları da arttı. Hatta kendi danışanlarımdan biliyorum ki, “Kanalın negatif karanlık kesmelisin bu bağlantıyı” dediğimde “bu bana ait bir yetenek. Kesersem herkes gibi olurum şimdi kendimi çok özel hissediyorum” şeklinde cevap verene bile rastladım. Yani bu değersizlik, güvensizlik, nasıl bir aşamada ki, karanlığa karışayım bilgi alayım yeter ki insanlar bana saygı göstersin, beni dinlesin bana önem versin diyebilecek kadar vahim durumlar yaşanıyor. Tabii bir adım ilerisinde kendine mürit toplayanlar, cemaat işine girenler, sapık eylemlerde bulunanlar da artmaya başladı. Bu mesajda belirtilenlerden biri de bu .. aman dikkat !
• Şifacılara sorulan para konusu. Alma verme dengesi, Işık, Sevgi diyerek sonra da bu işi nasıl bedavaya getiririm konusunda kurnazlık yapanların değişmez sonu Yani hastalık, mutsuzluk, fakirlik, vs… Bu konu da çok çarpıcı bir örnekle anlatılmış.
• Bu arada sahte kahinler, büyücüler, medyumlar, şifacılar, enerjistler velhasıl önce kendini ve sonra da insanları kandıran herkesin karması gerçekten çok sıkıntılı çok sert oluyor. Canı yürekten diliyorum hemen ışığa geçerek bu karmik düğümlerini çözsünler ve en azından artık bundan sonra ışıl ışıl aksınlar..

Benden yorumlar kısaca böyle. Zaten sürekli yazdığım konular biliyorsunuz. Bunlar sağlam yürümemiz için kesinlikle ve kesinlikle öğrenip öğretmemiz gereken en önemli konular..
BİLGİ IŞIK’dır.
Alev Cedimağar


IŞIK İŞÇİLERİ İÇİN YANITLAR :

Yeni Çağ hareketi başladığından beri, spiritüel yolda ilerleyen insanlar bir maddi sıkıntı, bir yoksunluk içindeler. Aldıkları çağrının ve daha yüce ödüller vaadinin peşinden gitmek için yüksek maaşlı işlerinden ayrılmayı seçen pek çok insanın şimdi yoksullaştıklarını , ruhlarının kaderlerine ulaşmayı başaramadıklarını ve para yaratma beceresinden mahrum kaldıklarını biliyorum.
Pek çok mesajda “inancınız doğrultusunda bir adım atın ve ödüllendirileceksiniz. İlk adımı atın, gerisini biz halledeceğiz” dendi. Ancak pek çok insan için bu böyle olmadı ve onlar sadece çağrının peşinden gitme olasılığına değil aynı zamanda mesajlara olan inançlarını da kaybettiler. Hayallerinin peşinden gitme arzusundan vazgeçmiş pek çok Işık İşçisi anıyorum.
Bunun sebebi, hücresel seviyede, “Spiritüelse, parasız olmalı” diyen bir inançları olması olabilir mi ?
Böyle sonuçların birden fazla sebebi olabilir. Spiritüel lider ve rehber pozisyonundaki pek çok birey, hala kendi korkuları konusunda net değildir ve dolayısıyla başkalarına hizmet edemezler. Onlar en yüce gerçeklerine ulaşamamışlardır ve uzlaşmacı beklentilerinden dolayı etkisiz kalmışlardır. Temelde zenginliği hak ettiklerine inanan insanların durumunda ise, sırf onlar sipirütel arayış ve uygulamalara yöneldi diye, bu beklentileri gerçekleşecek diye bir şey yoktur.
Gerçek ruh savaşçısı pek çok sınavdan geçer. Hatta bu sınavların sonu yoktur. Bazıları engellere boyun eğer, bazıları da mücadeleyi sever. Bir hayale olan inancı kaybetmek, kendi beceri ve amacınıza olan güveninizi kaybetmenizdir.
Ancak şunu da unutmayın , ilk adımı atmak, harici bir gücün geri kalan işi üstleneceği anlamına gelmez. Sizin gerçekliğinizi yaratan yine sizsiniz ve büyük olasılıkla inanç adımı gerçeğinizi yaşamak, yüreğinizin ışığında yürümek ve yaşam görevinizde bolluk yaratmanız için atmanız gereken pek çok adımdan sadece bir tanesidir.
Bunu defalarca duyduğumuz yerlerden biri dinlerimizdir. Başkalarına hizmet bedava olmalı ve insanın kendine hizmet etmesi bencilliktir !! Beni şaşırtan şey en varlıklı kurumlardan birinin dini kurumlar olduğunu herkesin bilmesidir. Sadece bunun bile bize bir inancın ne kadar uygunsuz olduğunu anlatıyor olması gerek.

Bugün bile enerjinin hızlanmasıyla pek çok kişi, özellikle de şifacılar için bu oldukça zor görünüyor.

Aslında dünyanızdaki çoğu dinin, gizli kasalarına sonsuz para akıtmak için yaratacak şekilde organize olduğunu düşünürseniz bu komiktir. Belki de böyle bir inanç sistemine sıkışıp kalanların, dini kurumların spiritüel harekete direnmelerinin altında yatan sebebin, doktrinlerinin sadık gözlemcilerinden sağladıkları kaynaklara el uzatmamızı istemiyor olmalarıdır.
Eğer para, yüce ruh için çalışmalarınızı daha büyük bir topluluğa yaymak, ışık vermek, dünyanızı bir ışık alanına dönüştürmek için kullanılırsa, o zaman bu sadece ilerlemek için ihtiyacınız olan enerji olarak kabul edilebilir. Bu kaynağı başkalarıyla paylaşırsanız, sizin aracılığınızla çevrenizdekilere de ulaşır ve herkes faydalanır.
Akışı bozan, başarısız olan spirütel uygulamacıyı vazgeçiren açgözlülük ya da değersizlik hissidir.
Baz armağanlardan geçim sağlanmasının mümkün olmadığını söylemek doğru olur mu ? örneğin kanal yoluyla aktarılan her bilginin yayınlanmak zorunda olmadığı gibi mi ?

Yalnızca bir armağan bahşedilenler, bunu dünyayla paylaşmanın uygun olup olmadığına, zamanın doğru olup olmadığına karar verebilirler. Ancak bu bireyler kapılar açılmadan ve onlara alma ve verme becerisi sunulmadan önce niyetlerinin saflığı konusunda test edileceklerdir.

Sahte kahin ve büyücülerin sırrı sonuçta ortaya çıkacaktır !

Işık için araç olarak hizmet etmek üzere seçilenlere, insan ırkına yardım etme niyetinde olan varlıklara genelde kendilerine kişisel avantaj sağlayacak bilgiler değil, başkalarıyla paylaşabilecekleri bilgiler iletildiğini biliyoruz. Ancak onlar hizmet etmeye istekli olmalı ve Işığın doğru habercileri olmalıdırlar.

Yaşamlarını bilgelik arayışına adayan bu bireyleri yargılamak, Korku ve eksikliğin yansımasıdır. En önemlisi Kolektif bilinci yükselmesi için gerçekten uğraşan insanların çalışmalarını destelemenizdir. Onların ki kolay bir iş değil ve odaklanma, kararlılık ve pek çok durumda özveri gerektiriyor.
Ne yazık ki kanal yoluyla iletişim kuran herkes Işık varlıklarıyla ÇALIŞMIYOR ! Çoğu niyetleri pek de saf olmayan varlıklarla bağlantı kurdu ! Bizim sizden farkındalığınıza gelen her şeyi dikkatli bir şekilde gözden geçirmenizi ve şimdi size sunulan bilgiler konusunda muhakeme becerinizi kullanmanızı istememizin nedeni de budur.
İnsanın kendine yaptığı hizmet ile başkalarına yaptığı hizmet arasında bir Denge kurması mı gerekir ?
İnsan kendi benliğini onurlandırması, her zaman kendine hizmet ettiği anlamına gelmez. Bir spiritüel öğretmen ya da şifacı olarak hizmet etmek için kişi bir yandan kendi benliğini onurlandırırken diğer yandan herkesin iyiliği için hizmet ederek gerçek ve yüce niyetini ortaya koymalıdır.
Enerji ne zaman tüm Işık İşçilerini çağrılarını fark etme ve tutkularını yaşama konusunda destekleyecek ?
Onlar niyetlerini, bütünlüğün iyiliğine, odakladıklarında niyetleri ve hizmette özverili olduklarında, enerjiyi kozmik denize gönderdikleri frekanslar aracılığıyla yarattıklarının farkına vardıklarında.

Geçiş Zamanı 2012 ve Ötesi
Kitap’dan özetleyen
Alev Cedimağar


Ruhsal Denge ve Farkındalık Rehberi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.