24 Nisan 2017 Pazartesi

Enerjinin Seyri..

Enerjinin Seyri..

Herşey olması gerektiği gibi ve olması gereken yönde devam ediyor. Aslında 2017'e girerken neler olacağını ve bu sene yaşanacak olan BİR enerjisini çok detaylı yazmıştım.
Şimdi de yaşıyoruz.
Olumsuz gibi görünen her şey Olumlu Işık bir geleceğe hizmet ediyor. Biliyorum ben böyle yazınca bazı arkadaşlar çok kızıyor. Polyannacılık oynadığımı falan sanıyor. (halbuki hiç ilgim bile yok) Lakin geçmişe de baktığınızda pek çok olumsuz olayın devamında çok farklı bakış açıları ile toplumsal ve bireysel çıkışların yaşandığını görürsünüz. Mesela Hippilerin çıkışı "Savaşma, Seviş" sloganı ve Savaş'a karşı duruşlar 2. Dünya savaşı ve yaşanan büyük katliamların sonucudur. Tabii örnek çok da yaşarken anlayamıyoruz, sonra geriye dönüp baktığımızda anlayacağız. Şimdi yapmamız gereken tek şey dağılmadan BİRLİKTE OLup BERABERLİĞİMİZİ koruyabilmektir. Nitekim görünen o ki, BİR enerjisi görevini harika yapıyor ve hiç umulmadık olaylar ile BİRLİK etrafında toplanma başladı.
Velhasıl, önce kişisel varlığımızı, akıl , mantık ve ruhsal bilincimizi Denge'de tutmamız ve bu geçişleri kontrollü yapmamız çok önemli.
Fiziksel olarak da, bu senenin sembolü olan BAŞ ile ilgili her türlü etkileri de fark ediyoruz. Mesela ertelenen her şeyin düşünülüp tekrar gündeme getirilmesi, gözlerde zaman zaman bulanık görme ve yine düzelme (bu 4.boyuta uyumlanma sürecidir. Aradaki geçiş duvarının incelmesinden kaynaklanır. Yani normal bir süreç) , hiç olmadık zamanlarda veya yerde olmadık kokular duyma (Bunu kısaca diğer evrenlerdeki BEN'ler ile buluşma diyebiliriz) Kulaklarda çınlama, vınlama gibi duymaya yönelik algıların kuvvetlenmesi ve de en önemlisi Başımızdan aşağıya bir sıcaklık dalgasının inmesi ve muhtemelen ayak tabanlarından da yine kuvvetli bir sıcaklık dalgasının Baş'a doğru yükselmesi gibi "ateşlendim" galiba dediğiniz pek çok geçiş yaşanabilir bu da normal. (Enerji geçişleri sıcak olur. Eğer bunları soğuk hissediyorsanız Kan ile ilgili bir rahatsızlığınız olabilir. Bu kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.)
Bu karışık günlerde beyninizi ve dolayısıyla ruhunuzu molaya almanızı tavsiye ederim. Hiçbir şey okumadan, dert, haber vs..dinlemeden, hayatın dışına çıkarak sadece dikkatinizi yaptığınız iş, müzik, film seyretmek, yürüyüş, doğa gibi sizi rahatlatacak aktivitelere vermenizi tavsiye ederim.
Kısaca BAŞ'ınızı dinlendirin. Uykunuza da dikkat edin..
Bu YAZ yine sıcak geçebilir o yüzden şapkalarımızı da hazırlayalım BAŞ'ımızı da koruyalım :)

Alev Cedimağar


Ruhsal Denge ve Farkındalık Rehberi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.