9 Şubat 2015 Pazartesi

SAYILARIN EVRENSEL ANLAMLARI



Sayıların Evrenin oluşumunda HERŞEY’in içinde önemli bir yeri olduğuna inananlardan biriyim.  Evren var olan bilinen bilinmeyen her şeyin bir araya gelmesiyle oluştu. Sayılar da bu varoluşun içinde elbette.. Lakin Sayılarla ilgili bilgileri falcılık ya da geleceği okumak olarak değil sadece her bilgiye ek olarak destekleyici ve diğer bilgilerin içinde bir harman bir zerre olarak bakıp değerlendirmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum.
Bu anlamda her zaman  yazdığım gibi, Falcılık, Kehanet vb. olaylar 2012 yılı itibariyle artık Kesin olarak bitti.  İçinizdeki gücü fark ederek , Yüce Yaradanın ışığını izleyerek ve kendi ışığınızın farkında olarak , kendi geleceğinizi kendiniz yaratabilir ve yarattığınız hayatı da rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Tüm yazılarımda sürekli bunu anlatıyorum ve nacizane sizi size “hatırlatmaya” çalışıyorum.  Hiçbirşeye ve hiç kimseye ihtiyacınız yok. İhtiyacınız olan her şey sizde saklı. Size rehberlik eden Bilgilerle bu gizli hazinenizi bulup çıkartmanızı ve onu takip etmenizi nacizane yine tavsiye ederim J
Şimdi gelelim sayıların Evrensel Anlamlarına bir göz atalım.
Her sayı kendi içinde toplanır ve yine kendine geri döner mantığından yola çıkarak 0 – 9 arası olarak manalandırılır.  0 sonsuzluğu temsil eder ve 9 herşeyi içine alan olarak değerlendirir.  Bununla birlikte 9’dan sonra gelen pek çok sayının “Harflere denk gelen”   farklı enerjilere sahip sayılar olduğu tespit edilerek de bu belli sayılar üzerine de anlamlar yüklenmiştir.

0        -  SIFIR  : 
Sıfır boşluğu, yokluğu ifade eder. Yokluk her yerdedir, uzayın uçsuz bucaksız derinliklerinde bütün nesnelerin aralarını doldurur, yenide o nesneleri oluşturan taneciklerin aralarını doldurur. Bizim anladığımız şekilde bir yokluğun dışında birde metafizik anlamda yokluk da vardır. O zaman ve mekan sınırlarının dışında saf varlıktır. Bunu idrak etmek gerçekten güçtür, çünkü beyin ekranı bir şeyi görüntülerken belirli nitelik ve nicelik arar, yarattığı suni görüntüyü onlarla inşa eder. Sıfır gibi bir kavramı algılamak için, bu mekanizmanın ters işlemesi gerekir.
1        - BİR 
 BİRLİĞİ TEK OLANI YARADANI İŞARET EDER. AYRICA BİZ OLMAK , BİR OLMAK TÜM VAROLUŞ DEMEKTİR. Bu sayıya çok sık rastlıyorsanız size verilmek istenen mesaj muhtemelen varlığınızı hatırlamanız ve fark etmeniz içindir.
2        -  İKİ
DUALİTEYİ İŞARET EDER. İKİLİK YANİ YANİ YARADILIŞDAKİ DENGEYİ İŞARET EDER. Olumlu-Olumsuz, iyi-kötü, güzel-çirkin tezalıklarını her şeyin içinde olanı ve her şeyin dışında olanı ve her şeyin aynı yerden gelen bir BÜTÜN olduğunu anlatır. Bu sayı sürekli karşınıza çıkıyorsa size DENGE’lenmeniz ile ilgili bir mesaj veriyor olabilir.
3        – ÜÇ
VERİMİ, BİLGİYİ, YARADILIŞDAKİ HİYERARŞİYİ İŞARET EDER.  Boyutlar kavramı, Işık varlıklar, Melek varlıklar gibi farklı kavramların var oluşunun sayısıdır. Eğer bu sayı sürekli karşınıza çıkıyorsa Size belki de daha fazla okumanız ve bilgi sahibi olmanız yolunda mesaj veriliyor olabilir.
 4 – DÖRT  
 DÜNYAYI MEYDANA GETİREN DÖRT ELEMENTİ (HAVA-SU-TOPRAK-ATEŞ) TEMSİL EDER. Varoluşdaki bu önemli dört etkenin pek çok din ve öğretilerdeki anlamları bize her zerrenin varoluş enerjisini taşıdığımızı anlatır. Bu sayı ile sık sık karşılaşıyorsanız Belki de hayatınızı cesaretle sorgulamanız ve kendi istekleriniz kendi hayalleriniz doğrultusunda bir yön vermeniz  gerektiği mesaj veriliyor olabilir.
5 – BEŞ
Tüm Dünyada 5 köşeli yıldız ile özdeşleştirilir. Bunun anlamı da özetle sıra dışı, mistik, şeylere duyulan ilgi, hararetli ve maceracı bir enerjiye yönlendirir. Bu titreşimdeki insanlar birçok bakımdan beceri sahibidirler ve yeni fikirleri kolayca kabul ederler. Ayrıca  Dünyayı meydana getiren 4 elementi yani yaşamı temsil etmesi de ayrıca önemlidir.    Bu sayı ile sık sık karşılaşıyorsanız size tüm duyularınızı kullanarak kendi gerçeğinizi kısaca kendinizi cesaretle bulmanız ve verilen işaretleri de takip etmeniz  gerektiği işareti veriliyor olabilir.

6 – ALTI
Ruhun maddeye olan üstünlüğü ile maddenin ruha olan üstünlüğü bir aradadır. Bu durumuyla altı köşeli yıldız, çeşitli düşünce farklılıkları, yaşam biçimleri ve zıtlıklar arasında bulunan denge noktalarını temsil eder. Bu sayı ile çok sık karşılaşıyorsanız belki de size İnsanların Yanlışlarını düzeltmekten vazgeçmenizi ve herkesin kendine ait bir Tekamül yolunun olduğu gerçeğini kabul etmeniz gerektiği ve bunun için de bol bol okuyarak bilgilenmeniz isteniyor olabilir ..
7 – YEDİ  
7 Rakamı dün dinlerde ve öğretilerde en gizemli en kutsal sayı olarak kabul edilmiş ve tüm kurgular bu sayı üzerinden yapılmıştır. Tamamlanmışlığın, bütünlüğün, birliğin, göksel uyumun, mükemmel düzenin sembolü olarak bilinir. Sık sık bu sayı ile karşılaşıyorsanız bu belki de var oluş sebebinizi tüm inanç ve öğretilerinizi korkusuzca sorgulamanız ve Değişime kucak açarak ilerlemeniz konusunda size işaret veriyor olabilir.
8 – SEKİZ
 8 Rakamı pek çok dinde Cenneti temsil eder. Yani Allah katı 7 kat olarak kabul edilir ve 8.kat Allaha aittir orası da cennettir diye bilinir. Çinlilere göre ise 8 rakamı çok önemlidir ve ı 'ba' olarak telaffuz edilir. Bunun anlamı ise 'çok kısa zamanda büyük ilerlemeler kaydedeceksiniz' demektir ve ben bu açıklamayı çok severim ve muhtemelen de bu sayıyla sık sık karşılaşanlara da bu mesaj veriliyor. Yani “pozitif düşün olumlu ol v e inancını yitirme , çok kısa zamanda büyük ilerlemeler kaydedeceksin “


9 – DOKUZ
 Tek haneli sayıların sonuncusu olduğu için her zaman bitişi ve dolayısıyla da yeni bir başlangıcı işaret eder  Bu sayının anlam olarak içinde  cesaret, çatışma, hedeflere ulaşma yolunda kararlılık ve mücadele vardır. Dolayısıyla bu sayıyı sürekli görenlere “Bitiş seni korkutmasın bu hakkında hayırlı ve muhteşem bir başlangıç olacak . cesur ol” mesajı veriyor olabilir.

10 – ON  
Kişisel isteklere göre büyük iniş ve çıkışları temsil eder.  Aşırı bir sevgi ya da nefret uyandırabilir. Bu kişilerin yeteneklerini değerlendirebilmeleri için kişisel disipline ihtiyaçları vardır. İçlerindeki gücü hayal ederek gerçekleştirebilirler.  Musa’ya gelen 10 emir ile ilişkilendirildiği için Mükemmelliği de temsil eder.  Pisagorculara göre de en yüce sayıdır çünkü aritmetik ve harmonik tüm oranları kapsar bunu da hem ruhani hem de dünyevi olarak ilişkilendirirler. Bu sayı sürekli karşınıza çıkıyorsa hayatınızı soyut ve somut anlamda düzene sokma vaktinizin geldiğini,  Yaradan’dan gelen gücünüzü öğrenmeniz ve kullanmanız için harekete geçmeniz gerektiği hatırlatılıyor olabilir.

11 – ONBİR  
11 sayısı özellikle 2012 yılından sonra yükseliş kapısı olarak hafızalara yazıldı. Eril ve Dişil Enerjiyi dolayısıyla Denge’yi temsil eder. BİR’lik bilincinin sembolüdür . Ayrıca 5.boyuta geçiş kapısını da simgeler.. Sürekli bu sayı ile karşılaşıyorsanız  sizi aşağıya çeken tüm eski enerjileri ve eski öğretileri terk ederek artık değişimi sevgiyle kabul etmeniz ve yükselişe geçmeniz söyleniyor olabilir.
 12  - ONİKİ
Bu sayı eski  tarihde ve mitolojide en çok kullanılan sayılardan biridir. 12 Havari, 12 Tanrı, 12 Gezegen , 12 imam, çin takvimindeki 12 hayvan gibi… Bu sayıya EBCED ile baktığımızda ise direkt İNSAN’a denk gelir. En ilgincide sanırım budur. Bu sayı karşınıza sürekli çıkıyorsa size eski öğretilerle ilgili cesurca sorup sorgulamanızı ve cesurca hayat yolunuzda ilerlemeniz gerektiği söyleniyor olabilir.
13 – ONÜÇ
 Bu sayı güçlü olmaya ve değişim içerisinde olma durumuna işaret eder. Sanıldığı gibi uğursuz değildir ve hayatın içinde saklı olan güçlü dönüşümleri kullanabilme gücü verir. Eğer bu güç bencilce kullanılırsa kişinin kendisine yıkım getirecektir. Bu sayı aynı zamanda araştırmacılar, kaşifler ve alışılmış olan şeyleri değiştiren kişilerle yakından ilgilidir.  Sürekli bu sayının karşınıza çıkması size Değişmeniz ve artık Olumlu Dönüşümlere girmeniz gerektiği söyleniyor olabilir.
22 – YİRMİİKİ
Bu sayı TAM yani BÜTÜN olmanın, İlahi Tesir’in yeryüzüne inişinin ve İlahi Kelam’ın sembolüdür. Sirius B yıldızının sembolü olarak kabul edilir. Tüm Semavi sırların 22 sayısı içinde saklı olduğuna inanılır. Ayrıca Sirius Takım yıldızının da temsilidir. Bu anlamda sürekli karşınıza çıkan bir sayı ise Ruhaniyetin gizemi çözmeniz için sizi bekliyor olabilir ;) 

Hepimizin ve Bütünün en Yüksek Hayrına IŞIK Olması niyetiyle ..
Yüce Yaradan Hepimizin Yolunu ve Ruhunu Aydınlatsın..
Ve de öyle Oldu çok Şükür
Alev Cedimağar
Şifa ve Yaşam Terapisti


  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.