9 Şubat 2015 Pazartesi

PSİŞİK SALDIRILAR


Psişik saldırı, birisinin başka bir kişiye zarar vermek için ruhani planda, psişik enerji kullanmasıdır.

Üç temel psişik saldırı vardır:

PSİŞİK TACİZ, bir kişi birisine etkin olarak ve kötülük amacıyla onun enerji alanına, kötü niyetlerle saldırır. Psişik tacizlere örnek olarak, birisine nefret göndermek, etkin bir biçimde birisinin yanılmasını veya hata yapmasını dilemek, beddua etmek verilebilir. Bu duygular bumerang gibidir. Yöneltilen kişiyi etkiler fakat mutlaka kaynağına daha fazla tahribat ile geri döner.

PSİŞİK VAMPİRLİK, bir kişinin bir başkasının enerji alanını sömürmesidir. Psişik vampirlik bilinçli olarak da kötü amaçlarla gerçekleştirilebilir. Bilinçdışı kötü niyet olmaksızın da gerçekleşebilir. Bilinçdışı psişik vampirlik oldukça yaygındır. Bilinçli ya da bilinç dışı vampirlik yapan bir kişiyle karşılaştığınızı halsizlik, depresif ruh hali, uyku, öfke, kızgınlık gibi ani duygu değişimlerinden anlayabiliriz. Bilinçli veya Bilinç dışı psijik vampirler en çok enerji alanında çalışanlarda görülmektedir (şifacı, bioenerjist ve diğer enerji sistemlerini kullananlar. ve bu kişilerin yaptığı enerji çalışmasından sonra kendinizi hasta gibi hissedebilirsiniz) Bunu anlamak için öncelikle hislerinize güvenin. Birisi size anlamadığınız bir şekilde güven vermediyse içinizde tanımlayamadığınız bir his oluştuysa o hissin üstüne gidin. Ve size enerji vermek istediğini söyleyenlerle enerji çalışması yapmadan önce bir ön kontrat yapın "Bana sadece pozitif şifa enerjisi -vermen- şartıyla ve sadece bu çalışma süresi içinde sana izin veriyorum" Eğer karşınızdaki kişi bu anlaşmaya bir şekilde tepki veriyor ve yanaşmıyorsa direkt uzaklaşın. Bilinçsiz olarak zaten ne yaptığının farkında değilse de zaten bu anlaşma sizi her anlamda korur.

PSİŞİK KİRLİLİK , zayıf bir enerji sistemi negatif enerjiye maruz kaldığında oluşur. Kötü niyetli olmadığı halde bir kişi eğer etrafında çok negatif enerji bulunuyorsa karşılaştığı birisinin enerji sistemini kirletebilir. Etrafınızda sürekli olumsuz konuşan, küfür eden, öfkeli insanlarla yaşıyorsanız bunlarda auranızı kirleterek size negatif tortu yapıştırır. Sürekli başkalarının yanında huzursuz ve gergin hissediyorsanız veya çabuk öfkeleniyorsanız ve sebepsiz alınganlaşıyorsanız muhtemelen enerji sisteminize negatif enerji almışsınızdır. ve muhtemelen çakralarınız yani enerji merkezleriniz de tıkanmıştır.Böyle kişilerle mümkün olduğu kadar yakın ilişki içine girmemek en iyisidir. sonuç itibariyle sürekli uzak kalmak gibi bir durum söz konusu olamayacağı için (tek başınıza dağ başına yerleşmeyi düşünmüyorsanız) Bunun için temizlik çalışmalarına hemen başlamanızı ve kendinizi gün içinde korumaya almayı nacizane tavsiye ederim. 

Ruhunuzu yükselten sizi mutlu eden kişilerle birlikte olmanız hem hayat kalitenizi hem de ruhsal yükselmenizi rahatlatır.. 

Sevgilerimle,
Alev Cedimağar
Şifa ve Yaşam Terapisti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.