16 Eylül 2020 Çarşamba

BİR'e Bağlanma niyeti, TURUNCU GÜNLER ve etkileri



Yüce Yaradanın sonsuz enerji kaynağına yani sadece TEK ve BİR olana bağlanmak ile onun yarattığı farklı isimlerde ki enerji kaynaklarına bağlanmak arasındaki farkı çok basit bir örnekle anlatmak istiyorum.
Muhteşem bir su kaynağı düşünün eşsiz bir suyu var. Hemde çok yakınınızda. İçmek için sadece elinizi uzatmanız yeterli !
Lakin halen görememenize rağmen size gösterilip nasıl içmeniz gerektiği de öğretiliyor  (Direkt ellerini aç ve niyet et dua et ruhen hisset)
Buna rağmen o kaynaktan şişeleme yapan firmaların (mavi enerji mor enerji boyut enerjileri melek enerjileri kozmik enerji gibi isimleri uzayan enerjiler)
Bu firmalar suyu satmak için (spiritüel tacirler) şişeyi süslüyorlar, en iyi su benim diyorlar ve sizin kaynağı görmemeniz için ellerinden geleni yapıyorlar (belki kendileride bilmiyor. Ya da işlerine gelmiyor😉)
Bu şişelerin nasıl yapıldığını (negatif&pozitif enerji) bilmiyorsunuz.
Bazıları iyi niyet gösteriyor lakin şişe bozuk (bağlandıkları kanal) bazıları kandırılıyor ve kandırıyor(karanlık enerji)  
Bazıları su  daha güźel olsun diye suyu işlemden geçiriyor ve içince çok güzel bulup sonra o suyun yan etkisi (karanlık) hasta ediyor. (Geçici mutluluk yani şifa)
Bu örnek çoğaltılabilir.
Her halükarda doğal bir su içilmiyor (saf ışık) ve kişi kaynaktan uzaklaşıp kendi gücünü yapabileceklerini unutuyor ya da unutturuluyor.
Hep yazdığım gibi,
****YARADANA değil Yarattıklarına bağlanırsanız ruhsal tekamülünüz de düşüş yaşarsınız****
Kendinizi öğrenerek uygulayarak BİR'e ulaşıp kendiniz yükseltebilirsiniz.
Bu yüzden tüm dinlerde farklı şekillerde KADERİNİZİ ÇABANIZA BAĞLI KIĹDIK yazar.
Bunu farketmeyen için BİR olana bağlanmak da işe yaramaz.
***Herkesin sihirli çubuğu kendi elindedir.***
Daha önce ki yazılarımda bahsettiğim gibi bu yeni dönem yeni düzen dediğimiz 2020 yılı itibariyle tüm enerji sistemleri çökmeye başladı.
Hem spiritüel olduğunu iddia eden hem de "karma" sözü dilinden düşmeyerek insanları yanlış yönlendirenler içinde de büyük hasat başladı.
Maddi manevi, özel veya genel hayatları içinde çok büyük olaylar yaşatılarak geri çektiriliyorlar (Işığın zaferi).
Ya anlayacaklar ray değiştirip Işığa doğru BİR OLana doğru hareket edecekler ya da bu ruhsal düşüşleri hızlanarak kendi yok oluşlarını hazırlayacaklar.
Zaten gerçekten ruhsal hayatı bilen birisinin ödü  patlar yanlış bir şey yapıp insanları yanlış bir yola sürüklemeye.
Gerçekten "yuvaya"  geri dönüşlerde bu çok büyük bir boyut düşüşü ve öğrenmek için dünya ya çok  daha zor şartlarda bir plan yaratıyor.
Gerçi herkesin bilinç düzeyine göre seçimi kendini ilgilendirir lakin " bile  bile lades" demekte ziyan olmuş bir hayattır.
Velhasıl yine tekrarlıyorum çünkü bu dönem çok önemli bir dönem ve seçimlerimiz gerçekten çok önemli.
Abuk sabuk ritüeller (kırmızı ilé bunu yaz, yeşil kağıt kes bereket yaz, bu duanın altına 3 kere oldu yaz 3 tane kalp koy vs) ile kendinizi kandırsınız. Ya da "Bana uzaktan bağlan" diyenlere bağlanmak, yapana da yaptırana da ruhsal düşüş ve zayıf titreşim yolunu açar. (Titreşimin düşmesi eterik alanınızın yani korunma alanızın, ışık duvarınızın zayıflamasıdır)
Zaten aklı çalışanlar bunları yaptıran kişinin bilgisini, aklını , niyetini sorgular ve direkt uzaklaşır. O kişilere de canı yürekten ışık, vicdan ve şifa diliyorum. Eşik atlasınlar ki eşik atlatacak bilgiler versinler🙏
Bu yazdıklarımı muhteşem detaylarla anlatan 2 kitap tavsiye edeyim. Dr.Micheal Newton'ın Ruhların Yolculuğu ve Ruhları Kaderi . Bu kitapları okuduktan sonra ruhsal planı, yaşadıklarınızı ve TEK KAYNAK YÜCE YARADAN bilgisini daha iyi anlayabilirsiniz. ( bu arada "yukarıda" melek de yok hep yazıyorum okursanız olayı anlarsınız 😉 )
Ayrıca Dr Micheal Newton regresyon da bana göre tek isim. Çünkü yıllarını vermiş hipnoz ve enerji çalışmasını birleştirmiş gerçekten uzman olmuş. Bu arada daha önce yazmıştım. Hipnoz bilmeden regresyon yapılmaz ve bunlarda uzman olabilmek için en az 10 yıl gerekiyor. (Yani 2 günlük sertifikalarla uzmanım diyenlere koşmayın. Tabiri  caizse Kendi başlarını zaten yakıyorlar sizinkini de yakmasınlar) Bu arada Dr. Micheal Newton dünyadan ayrıldı ışıklarda yaşasın.🙏
Velhasıl,
Artık kaynağından su içmeyi, sizinde onun bir parçası olduğunuzu öğrenmeniz gerek.
YÜCE  YARADANIN SONSUZ IŞIK VE ŞİFA KAYNAĞINA BAĞLANIYOR, SEVGİYLE KABUL EDİYORUM
Eski enerjiler eski öğretiler BİTTİ. Çok şey öğrendik asansör görevi yaptılar yani mukayese edebilmek ve doğruyu bulabilmek  için tecrübe yarattılar.
Oku, Sorgula ve artık BİR'é IŞIĞA doğru BİRLİKTE yol alalım..
Zaman kısa yol uzun..
Ayrıca bu dönem Corona ile ilgili durumları daha önce yazmıştım özetle bitti, bitiyor sınırındayız.
Tabii Corona yok olmayacak dünya da birlikte yaşadığımız milyonlarca virüs ve bakteriden biri olacak yani O dünya'ya, BİZ de ona uyumlanacağız.  Arada bir grip gibi yaşayıp geçireceğiz.
Fiziksel olarak sadece en yoğun kulak çınlaması ve baş dönmesi olabilir. Ruhsal olarak bir heyecan duygusu, gerginlik, belirsizlik olabilir.
Bu dönem TEMİZLİK hız kazanıyor. İlişkiler,hukuki aklınıza ne gelirse. O yüzden sakin kalmanız önemli.
Heyecan karamsarlık ruhsal değişiklik bir anlamda da çok normal mevsim dönüşü de var. Kış'a girme psikolojisi de etken. (Herşey değişen enerjilerin etkisi değil.)
Kalp ile ilgili şüphe veya bilinen bir rahatsızlığınız varsa kontrollerinizi mutlaka yaptırın.
Değişen etkilere artık alışıyoruz ve nedenini biliyoruz. Önemli olan BİLMEK. Çünkü insan bilmediği şeylerden korkar😉
Bu dönemin rengi TURUNCU.
Enerjiler 2. Merkezden yani Sakral çantadan tetikliyor. Neşe, arzular, cinsellik, doğurganlık gibi.
Bebek yapmak isteyenler (ruhsal planlarında varsa) bu dönem deneyebilirler.
Bunun dışında tutkularımızı hayata tutunmamız gerektiğinin mesajı veriliyor ve tetikliyor. Siz de bu yönde hareket ederek keyif alacak planlar yapın oyunlar oynayın ( uçurtma uçurmak gibi 😉)
Ruhsal etkilerin süresi  bize bağlı. Dolayısıyla beden de ruha paralel şifalanır.
Hepimiz aklı selim düşünüp çözüme odaklandığımızda ve iyi niyet de kaldığımızda en kısa zamanda ruh dengeleñir.
Geçen hafta ki yazımda bahsettiğim gibi "akışda kalmanın" güzelliğini ve heyecanını yaşarız.
Şimdi kendimizin ve Bütünün en yüksek hayrına niyetiyle RADİKAL YENİ BAŞLANGIÇLAR yapma zamanı..
Şimdi tüm bu yazdıklarımı anladıysanız o zaman kendimizde ruhsal bir enerji temizliği yapalım.
Kalben inanarak yüksek sesle,
BİLİNÇLİ VEYA BİLİNÇSİZ İLETİŞİM KURDUĞUM NEGATİF TÜM ENERJİLERLE OLAN BAĞIMI KESTİM.
SADECE YÜCE YARADANIN IŞIK  KAYNAĞINA, ONUN SONSUZ POZİTİF ENERJİSİNE VE IŞIĞINA BAĞLIYIM.
Bu cümleyi söylerken gözlerinizi kapayın ve kendinizi ışıklar içinde hayal edin..
Sonra kitabım da yazdığım mum ile enerji temizliğini de yapabilirsiniz. (Çok detaylı ve uzun olduğu için tekrar yazmıyorum)
Üzülmeyin şu ana kadar ne yaptınızsa yaptınız. buna tecrübe diyoruz böyle büyüyoruz ve öğreniyoruz.  Önemli olan şimdiden sonrası🙏❤😘
Ve yaptık !
Öyle de OLdu çok şükür 🙏
Alev Cedimağar
*** Arkadaşlarınızla yazıyı  paylaşarak  IŞIK zincirini BİLGİ ile BİRLİKTE büyütelim 🙏***
#yenidönem #yenidüzen #regresyon #Hipnoz #BİR #tekkaynak #yüceyaradan #uyanış #bilinçlenme #Denge #eskienerji #yenienerji #yeniay #astroloji #yoga #accessbars #ruhsalenerjiler #sukaynağı #değişim #reiki #geçiş #gates #boyutlar #turuncu





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.