28 Mayıs 2020 Perşembe

Voltran ! Voltran ! Voltran !

Voltran diye bir çizgi film vardı hatırlarmısınız.?

Çocukken yani 1980'li yıllarda en sevdiğim çizgi filmler içindeydi.
5 savaşçı aslan bir tehlike anında bir araya gelip Voltran denilen EVRENİN SAVUNUCUSU dev yenilmez robotu oluşturuyorlar ve savaşıyorlardı.

Bu robotu oluşturmak için de 3 kez "Voltran, Voltran, Voltran" diyorlardı ve birlikte oluşturdukları güç ile tüm kötülüklerin üstesinden geliyorardı.

İşte son zamanlarda yaşadığımız enteresan geçişler ile bilinçli kişilerin bir araya gelip gayet, Cesur ve dimdik duruşları, bana bu çizgi filmi hatırlattı. Her ülke kendi tekamülünde kendi Savaşçısını yaratıyor. Herkes birer savaşçı Aslan. Biz de kendi ülkemizde Bizimkini oluşturuyoruz.. Sonra hepsi bir araya geldiğinde daha güçlü bir Dünya için BİRLİK oluyor. EVRENİN SAVUNUCULARI !!!

Corona ile başlayan ve Dünkü kuyruklu yıldız geçişinde yaşanan garip olaylarla devam eden süreç de bir araya gelip "Bunun da üstesinden geliriz" diyerek yaşam enerjisiyle ve hayatını sahiplenen bir savaşçı olarak bunu da BİRLİKTE IŞIK ve tüm yaradılışa olan SEVGİMİZLE savurduk .

Bizim cephanemiz, Gücümüz İNANÇ ! İnanıyoruz, Işıkta kalıyoruz, kendimize güveniyoruz ve geleceğimizi bu pozitif inançla kuvvetlendirip kodluyoruz. Ortaya çıkan büyük enerji de bizi asansör gibi hedefimize taşıyor çok şükür 🙏 Hedefimiz ise daha güzel bir Dünya, karanlığın zayıflaması ve insanlığın bilinçlenmesi, Boyutsal ve Ruhsal çıkışımıza Işıl Işıl devam etmek 🙏

Sırada ne var umrumuzda değil çünkü olumsuzlukları olumluya dönüştürmek için kendimize ve Işığımıza güveniyoruz ! Savaşırız !

Bu yılı bir sürü Işık Savaşçısıyla Işıl Işıl bitireceğiz. Yani BİRLİKTE 🙏

Herşeyin temelinde ise bu yılın sınavı SEVGİ var.
Çünkü Sevgi olmadan mücadele olmaz..

O zaman ne diyoruz ?
Tüm POZİTİF Değişimi ve Dönüşümü sevgiyle kabul ediyoruz. BİZ hazırız !

Voltran, Voltran, Voltran!

Alev Cedimağar



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.