7 Mayıs 2020 Perşembe

IŞIĞIN SAVAŞÇISI DOLUNAY !

"Şimdi de çekirgeler geliyormuş" gibi felaket haberleri duyduğumda, önce içimdeki mizah duygusu tetikleniyor ve
"O zaman Krizi fırsata çeviririz, direkt ihracata geçip onları Çin'e göndeririz yerler. Herhalde Yarasa'dan daha lezzetlidir" diyesim geliyor ))
Sonra ciddi olarak, her olumsuz olayda olduğu gibi yine içimdeki amazon kadın dışarı çıkıyor ve hayalimde Zeyna gibi bir kadın oluyorum. O zaman da
"En yüksek hayrımıza olsun. Bunu iptal ediyorum. Lakin geliyorlarsa da sonuna kadar savaşır geldiği gibi gönderirim. Nitekim neler yaşadım hepsinin üstesinden geldim çok şükür bunu da hallederim" diyerek elimde IŞIK kılıcıyla bekliyorum.
Yani ne moralim bozuluyor ne canım sıkılıyor. Aksine daha da güçleniyorum.
Velhasıl,
Her duyduğunuz olayda içinizdeki IŞIK savaşçısını ortaya çıkarın. Gücünüzü farkedin. Zaten yaşam enerjinizi düşürürseniz yaydığınız olumlu titreşim de düşer, olanı tetikler ve güçlendirirsiniz.
Bunu hep yazıyorum lakin yine anlayan anlayacak anlamayan da yine yanılıyorsun, öyle olmaz gibi bir sürü yorumla düşük titreşimini yani korkularını yansıtacak (etkilenmeyin)..
Napiym herkes kendinden sorumlu. ben üzerime düşeni yapıyorum. ve yine her zaman yazdığım gibi,
"Ben yazdıklarımdan sorumluyum, herkes de anladığından"
çünkü ne kadar zorlarsan zorla herkes kabı kadar alır..
İşin enteresan tarafı ise bu dünyaya kabımızı genişletmek için geldik ve bu da bilgi ile olur.. Yoksa 10. boyuta bile çıksak bazı kişiler için hiç farketmeyecek.. Bu da bir ruhsal tekamül ve herkes kendinden sorumlu..
Sonuç olarak,
İçinizdeki savaşçıyı, gücü çıkarın. Hepimiz gücümüzü tüm cesaretimizi Yüce Yaradan'dan alıyoruz. Her şey bir zincir. Eğer hissedemiyorsanız o zaman bu sizin için bir inanç sınavı da olur. O zaman en alt basamağa inip inancınızı sorgulamanız gerek. Çünkü inanç herşeyin temelidir..
Yüce Yaradan içinde iyi niyet ve sevgi olan, bütünün hayrına tüm cesur eylemleri destekler.
Çünkü bizi özgür irademizle bırakmıştır. Tabiri caizse "Ben sana tüm bilgileri açtım. Oku, Öğren, sorgula, araştır " der.. Yapmıyorsan tüm yaşadıkların da senin seçimin . Günah Keçisi yok 
Bugün Dolunay.. Corona günleri sonrası dönüşümün tetikleyicisi..Bu Dolunay bize savaşmayı kendi gücümüzü farketmeyi öğretmek için geldi. Hayallerin için, yeni bir dünya için, değişim için, ilişkin için kısaca Hayatın için artık harekete geç SAVAŞ !..
Tabi öğrenmek ve harekete geçmek ya da pes edip bırakmak da bir seçim..
Herkes seçimleriyle kaderini yaşar..
Enerjiler MOR yani BİLGİ'ye, öğrenmeye döndü.
3. gözünüzde yani iki kaşınızın ortasında ağrı, karıncalanma, baskı hissi olabilir.
Neyi görmek ya da öğrenmek istemiyorsunuz ? Neyi öteliyorsunuz ? Hangi konularda aklınız karışık ve düşünmeye, sorgulamaya, araştırmaya korkuyorsunuz ? Halen değişime direniyormusunuz ? iç sesiniz size ne diyor ?
İç sesinizi duymanın ve doğru karar verdiğinizin testi, tabiri caizse içinize sinmesidir. Verdiğiniz karar size huzur veriyorsa (içinizde kendi yarattığınız vesvese ve korkulara RAĞMEN) yapmanız gerektiğini söylüyorsa yapın.. Mesela iş değiştirmeniz gerek. bu doğru karar biliyorsunuz. lakin yarattığınız korkular var nasıl bulurum ? gibi.. Korkuyu silin. kendinizle konuşun "Herkes nasıl buluyorsa bende bulurum. niyetimi yaptım şimdi sıra eylemde. hadi bakalım harekete geç. gibi..)
Malum Corona nedeniyle uyku düzenimiz allak bullak oldu. Şimdi düşünme, karar verme, öğrenme, anlama, farketme döneminde biraz daha etkili olabilir.
Kemik ağrıları artabilir. Bu da fiziksel etkileri.
Duygusal olarak fevri çıkışlar yapabiliriz yani alıngan, sinirli olabiliriz (bu da çok düşündüğümüz ve her şeyi bir anda çözmeye çalıştığımız için olabilir. Çünkü enerjiler hepimizi hem fiziksel hem de ruhsal hızlandırıyor )
Bu Dolunay'a kısaca IŞIĞIN SAVAŞÇISI diyebilirim.
Çünkü hepimizin içindeki Işığın gücünü CESARETİ tetikleyecek..
Çünkü Hepimiz Işığın Savaşçılarıyız..
Ya Cesur ve Savaşçı olarak Dimdik , Güçlü yaşayacağız ya da sitem ve şikayetlerle ruhsal düşüş yaşayarak yuvaya geri dönecek ve daha ağır şartlarda en baştan başlamak için de yine geleceğiz.
BİZ bu dönem yaşamayı seçen yani Dünya'da olan şanslı ruhlar olarak Cesur, Dengeli, Farkında, Güçlü, Yaratıcı, Kontrollü ve Sevgi ile yaşamayı Sonsuz Bereket, IŞIK ve Şifa'yı seçiyoruz..
Kendimizin ve Bütünün en Yüksek Hayrına Sevgiyle, Işık ve ŞİFA OLdu çok şükür..
Alev Cedimağar


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.