7 Aralık 2015 Pazartesi

Astroloji ve BEN

Şimdi Gelelim bana en çok sorulan sorular bölümünde ASTROLOJİ'ye ;)

Bildiğiniz gibi ben Astrolog değilim lakin Astrolojiye inanırım. Zaten inanmıyorum diyenlerin de bu konuda tekrar düşünmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü Astroloji binlerce yıldır devam eden bir Bilim dalıdır. Yıldızlar konuşur Astrolog'da kendi farkındalık ve bilinç düzeyine göre yorumlar. Bu anlamda Astroloğun derin bir bilgiye sahip olması ayrıca yorumlarında, ruhsal farkındalığının da yüksek ve bu anlamda geniş bir bakış açısıyla yani bir BÜTÜN olarak "pozitif ve yapıcı" olması önemlidir. Her konu aslında böyledir. Bir pencereden geniş bir manzaraya baktığında sadece dağları sadece ağaçları ya da sadece derede akan çöpleri değil tüm görüleni ayrı ayrı farkederek ve gözlemleyerek o bütünlüğün güzelliğini ifade etmek bir farkındalıktır. Nitekim bana göre orada görülen Çöpler bile güzeldir. çünkü orada yaşam olduğunun bir işaredir ;)

Velhasıl her zaman yazdığım gibi ben Astroloji'yi hayatıma yön veren temel bir pusula olarak değil sadece kendi iradem ve kararımla ilerlerken eğer bana olumlu bir desteği varsa enerjimi yönlendirdiğim eğer yoksa tamamen düşünce alanımdan çıkararak tüm enerjimi kestiğim ve özgür irademle yürümeye devam ettiğim ana yolumda Astrolojiye bir yan yol olarak bakıyorum.

Mesela size bir Astrolog "hayatının şu dönemleri felaket geçecek, maddi kayıplar, sağlık sorunları vs." gibi yorumlar yaptığında buna inanarak "Eyvah beni bir felaket bekliyor" şeklinde de kuvvetlendirirseniz her şey gibi o da gerçekleşir. Çünkü tüm olasılıklar mevcuttur ve bizler inancımızla o olasılğı kuvvetlendirerek gerçekleşmesini sağlarız.

(Geçmişte bana da birkaç kez yapılmıştı. Ben redderek ve tüm enerji bağımı keserek tam aksine kendi düşüncelerimle muhteşem dönemler geçirmiştim)

Velhasıl Herşey bir enerjidir. bizlerde enerjinin "insan" olarak şekil almış formlarıyız.. Aslında her birimiz enerjiyle dans edebilecek yetenekte birer Avatarız. Gücümüzü, Varlığımızı, Tüm Muhteşem özelliklerimiz zaten Yüce Yaradan tarafından "kullan" diye verilmiş. Bizler var olanı keşfederek ortaya çıkarmaya ve kullanmaya hazırlanıyoruz ya da hazırız. Lütfen Şükürle ve inançla kullanalım. Herşeyin öncelikle BEN 'de başladığını ve BEN'de bittiğini hatırlayalım. Ne düşünürsek , Neye inanırsak öyle OLur. Çünkü düşünce de bir enerjidir ve var olanı daima kuvvetlendirir. Neye inanarak kuvvetlendirmek istediğimiz ise her zaman ki gibi bizim özgür irade ve seçimimizdir.

BEN BENİM

Ve de öyle OLdu çok şükür

Alev Cedimağar
Şifacı Rehber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.