16 Ekim 2014 Perşembe

YÜKSELİŞİN EN BÜYÜK TUZAĞI UZAYLI TEMASLARI

YÜKSELİŞİN EN BÜYÜK TUZAĞI UZAYLI TEMASLARI 


Uzun süredir çevremde gözlemlediğim ve yazmayı düşündüğüm ayrıca  Dün ki seminerimde de değindiğim bu konuyu yazma vakti ŞİMDİ OLmuş :)  Eee o zaman yazalım Bütünün ve okuyan herkesin hayrına olsun. :)

Farklı Galaktik Uygarlıklarla (Uzaylılar) Sorgusuz sualsiz yani bilinçsizce yapılan iletişimlerin artması yükselişe (3.Boyut Dünya'dan Mezuniyet) geçen biz insanların bilinçli olarak enerjilerinin çekilmesine ve farklı durumlara (negatif) hizmet etmeye başlaması insanlık için çok endişe verici bir hal almaya başladı.
Elbette İnsanların tam da bu yükseliş döneminde enerjilerinin bu kadar lezzetli hale gelmesi pek çok bedensiz negatif varlığın olduğu gibi Negatif uzaylıların da iştahını cezbetmeye başladı.
Bir bağlantının negatif amaçlı mı yoksa pozitif amaçlı olduğunu anlamak düşünen ve sorgulayabilen herkes için aslında çok kolay. Yeter ki KorkuSUZca düşünebilelim. Teslimiyet Sadece Yüce Yaradanadır onun yarattıklarına DEĞİL !

1.Pozitif varlıklar insanlarla olan temaslarında ASLA onların kişisel tekamülüne etkileyecek  Gelecek bilgileri vermez. (Falcılık yapmazlar)  Onlar özgür iradenizle geleceğinizi şekillendirebileceğiniz "Tüm Evrenin Hayrına" olumlu sevgi dolu mesajlar verirler ve uygulamayı da yine sizin özgür iradenize bırakırlar. Bunun için de onay almaya ihtiyaçları yoktur. Sadece Sevgi dolu aktarırlar. Çünkü onlarda 3.Boyut tekamülünden geçmiş varlıklar olarak bize yol göstererek Dünyanın pozitif titreşimini ve yükselişine sevgiyle destek vermeye çalışırlar. Nitekim onların sayısı da 3'ü geçmez ve bir bütün olarak aynı sevgi titreşimine sahiptirler.

2.Pozitif varlıklar gerek fiziksel gerekse somut müdahalelerde ASLA Bulunmaz. Onlar kanal olarak kullandıkları kişiyle sadece telepatik irtibat yaparlar ve Eğer kanal bağlantısının sevgi titreşimi ve enerji frekansının yüksekliği ölçüsünde kendilerini tanımalarına izin verirler. Bağlantı kurmaya çalışan herkesle bir fırsatmış gibi görerek bağlantı kurmazlar :)

3.Pozitif varlıkların kendilerini göstermek gibi bir çabaları yoktur. Onların şov yapmaya ihtiyaçları yoktur. İnsanları korkutmak ya da onları tedirgin etmek pozitif bir eylem olmadığı için bundan uzak dururlar. Talep edilse dahi önemli olan kendilerini görmek değil bu yükseliş yolunda en doğru en sevgi dolu yükselişi yapabilmemiz için aktarılan bilgilerin sevgiyle uygulanmasını sevgiyle iletirler. (Merak edenler için şekillerini tarif ederler)

4.Pozitif varlıkların Sizi şifalandıralım buyrun gemimize girin şifa havuzumuza ya da size bir aşı yapalım frekansınızı yükseltelim tekamülünüz hızlansın bilinciniz fırlasın bize karışın  gibi teklifleri yoktur. Pozitif varlıkları kendi gücümüzü keşfetmemiz ve kendi kendimizi şifalandırabilmemiz için Yaradanın ışığını ve bilgilerini aktarırlar. Amaçları kendi bilincimizi en yüksek seviyede kullanmamızı  ve muhteşem varlığımızı keşfetmemizi sağlamaktır.

5.Pozitif varlıklar cerrahi müdahale yaparak chip yerleştirmez ve bunu ASLA Teklif etmez :)  Pozitif Varlıklar sadece sevgi dolu bilgilerini verir ve Evrensel Düzen ve Dengeyle uyum içindedir ..

Bu Konuyla ilgili  İLK ve SON yazımdır.. Bütünün Hayrına ve Işık Olmasına niyet ediyorum..

Anlayan Sorgulayan ve Kendini Keşfetme yolunda ilerleyen Tüm Muhteşem Varlıklara ve Bütünün en Yüksek Hayrına OLsun..

Yüce Yaradan Hepimizin Ruhunu ve Yolunu Aydınlatsın..

Ve de öyle..

Alev Cedimağar
Şifa ve Yaşam Terapisti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.