16 Ekim 2014 Perşembe

Rüyalarımız...

Son zamanlarda hepimizin rüyalarında farklılıklar olmaya başladı. Eminim dikkat etmişsinizdir. Sanki gerçek gibi ? Ya da bir mesaj veriyor gibi değil mi ? Hatta çok mistik çok anlaşılmaz rüyalar görerek kafamızın karıştığı durumlarda olabiliyor.. Evet yeni enerjinin bizi şaşkına çeviren aslında bilinç yükseltme programının bir parçası olan oyunlarından biri de bu :)


Bazı rüyalarımız bilinçaltı günlük hayatımıza yönelik rüyalar olduğu gibi çoğunlukla mesaj içerikli rüyalar görmeye başladık ve herkesde kendi bilincine göre farklılık gösteriyor.  Zaten rüya dediğimiz şey Ruhun bilinçsiz olarak yaptığı asral seyahattir :) ve bu konu gerçekten çok derin.. Şimdi derinlere dalmayalım :)

Rüyalarımızı takip etmek ve bize anlatmak istediklerini takip etmenin en iyi yolu Bir RÜYA GÜNLÜĞÜ defteri tutmak arkadaşlar. Hergün rüyalarınızı tarihiyle birlikte bu deftere yazarak sonra ki günlerde yaşadığınız gelişmeleri, size verdiği hisleri, takip etmeniz çok kolay olur. Böylece rüyalarınızda yeni yeni belirmeye başlayan daha önce görmediğiniz sembolleri ve size verilmek istenen mesajları  çözmeniz kolaylaşır. 

Tabii bir de rüya görmediğini söyleyen arkadaşlarım da var. Aslında görüyorsunuz ve bilinç altınıza işleniyor lakin hatırlamıyorsunuz.. Bunun için uykuya dalmadan önce bedeninizi meditasyon veya benzeri bir uygulama ile rahatlatarak bilinç altınıza RÜYAMI HATIRLAMAYI SEÇİYORUM mesajını yerleştirirseniz bir süre sonra hatırlamaya başladığınızı göreceksiniz..

Rüyalar ile ilgili  yazılan mesajlarda  veya yorumlarda nacizane tavsiye ettiğim bilgiyi kısaca sizlerle de paylaşmak istedim.

Bütünün ve Hepimizin Hayrına OLsun, Işık OLsun ve Sevgi OLsun..

Alev Cedimağar

Şifa ve Yaşam Terapisti


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.