20 Ekim 2014 Pazartesi

KASIM AYINA DOĞRU İLERLERKEN , YÜKSELEN ENERJİNİN ÜZERİMİZDEKİ ETKİLERİ..


Ekim Ayının sonlarına yaklaşırken daha önce bahsettiğim gibi 2014 Değişim ve Dönüşüm yılının en çok kuvvetlendiği ve de zorladığı dönem içine de girmiş bulunuyoruz. Fakat bu zorlayıcılığı lütfen olumsuz olarak değerlendirmeyin. Hatta hayatınızda olan biten hiçbirşeyi olumsuz olarak değerlendirmeyin. Artık bakış açınıza “Her ne oluyorsa Hayrıma Oluyor” düşüncesini yerleştirme zamanınız geldi. Her ne oluyorsa olması gerektiği için ve Hayrımıza oluyor. Velhasıl Girdiğimiz dönem içinde bu zorlayıcılık da yine tekamülümüzü hızlandırmak, bilinç ve farkındalık düzeyinde sıçrama yapmamızı sağlamak için olumlu bir  silkeleme..
Bu dönem yeme alışkanlıklarımız gerek miktar gerekse çeşit olarak değişmiş olabilir. Yeme miktarı derken, Bedenin hafifleme ihtiyacından dolayı daha az yemeye eğilimli olabilirsiniz.  Sebze yemekten hoşlanmıyorken birden bire sebze yemekleri gözünüze kuzu çevirme gibi görünmeye başlayabilir :)) Ya da tam tersi.. Ağzıma et sürmem derken  ızgara etler , köfteler ilginizi cezp etmeye başlamış olabilir ;) Her halukarda bu konuda da direnç göstermeyerek, bedeninizin istekleri doğrultusunda hareket etmenizde fayda var. Bu geçici mi yoksa kalıcı mı diye düşünmeyin, kendinize engeller yaratmayın. AN itibariyle ne ise ona uyun ve Değişimi bu anlamda da sevgiyle yaşayın. Hatta bedeninizle konuşursanız size niye böyle bir değişime ihtiyaç duyduğunu bile anlatabilir;
Sürekli Şikayet eden ağlayan sızlayan bir yapınız varsa, Bir yanım Yaradana Teslim diğer yanım ise “ya bir şey olursa”, “ay ne olacak, nasıl olacak” vs.  vesvesesi yaşayanlardansanız o zaman artık yavaş yavaş tarafınızı seçin derim. Ya eski enerjiyle kanka olup," böyle geldim böyle giderim. Artık sonraki hayatlarımın  birinde hallederim elbet bu  karmayı. bu hayatı ağlayıp sızlanarak ve bana gösterilen yol işaretlerini görmemezlikten gelerek geçireyim"  diyerek sayısız dünya'da enkarne seyahatlerinize şimdiden "Merhaba" diyebilir,  Ya da artık eski enerji ile ilginizi keserek YARADANA TESLİM ve ŞÜKÜR ile Kendi Gücünüzün Farkında olarak, Kontrollü ve Dengeli ilerlemeyi seçebilirsiniz.
******Bu arada farkında olmak ile Dikkatli olmak farklıdır.  Dikkatli Olmak zorlayıcı ve gerginlik yaratan bir durumdur. Dikkatini bir şeye vermek için başka bir şeyden uzaklaştırman gerekir.  Farkındalık ise bilinçli olarak her şeyle ilgili olmak demektir.  Neler olup bittiğini bilirsin, bilinçli olarak bilinç altı değerlendirirsin ve anlarsın. Burada önemli olan anladığını değerlendirme kısmıdır. Bunu yaptıkça farkındalık kuvvetlenir. Yani Bizim yapmamız gereken "Farkında" Olmaktır.******
Bedeninizde özellikle sırtınızda omuzlarınızda ağrılar olabilir. Omiriliğinizde ağrı ya da elektrik geçmesi gibi sızılar olabilir. Bunlar enerjinin yükselmesiyle birlikte bedeninizin uyumlanma sürecinde yaşadığı fiziksel tepkilerdir. Bunun yanı sıra Şu sıralar, 3. göz noktanızda yani iki kaşınızın arasında bir büzüşme gibi, kramp gibi bir his duyabilirsiniz,  Unutkanlık artabilir. Hatta anlık saliselik zamanlarda sanki tansiyonunuz düşmüş gibi “şöyle bir gittim geldim sanki” dediğimiz durumlar olabilir.  Bu da enerji uyumlanmasından kaynaklanan ruhsal geçişlerle yaşanır. Yaşanılan yoğun Gripler de bu dönemin en tipik tepkilerinden biri. Bağırsak sendromlarına da dikkat etmenizi tavsiye ederim. Bağırsak ile ilgili problemlerde size verilen mesaj maddiyat ile maneviyatı dengelemeniz gerektiğidir. Maddiyat öne çıktıysa inançlarınız yani maneviyatınız zayıfladıysa bunu önce bağırsaklar haber verir ;)  Bu dönem yapmanız gereken en önemli durum TEMİZLİK yapmaktır. Bedeninizde biriktirdiğiniz tüm negatif düşünceleri artık gönderin. Eskiye dair ne kadar eski enerji varsa gönderin. Bunları bulup yok etmenin de en iyi yolu sizi huzursuz eden ne varsa onları irdeleyerek bulup göndermektir.  BANA ULAŞAN BENİ OLUMSUZ ETKİLEYEN TÜM NEGATİF ENERJİLERLE OLAN BAĞIMI KESTİM  diyerek içsel, hissederek niyetlenmenizi ve mümkünse bu içsel yolculuğunuzu bitirdikten sonra da  kaya tuzu veya üzüm sirkesi ile bir duş alarak tüm negatif enerjiyi akıtmanızı tavsiye ederim.
Bu arada unutulmaması gereken en önemli durum ise şudur :  Yanlış Yok, Hata Yok, Keşke Yok,Günah Yok, Ayıp Yok yok yok .. Velhasıl her ne oluyorsa olması gerektiği için oluyor ve geçmişte de ne olduysa, O zamanki doğrularınızla aynen olması  gerektiği gibi oldu ve bitti.. Artık kendini suçlamayı bırakarak Değişime kucak açmalı aksine yaşadığın güç durumlarda aldığın tüm kararlar ve yaşama gücün için kendini kutlamalısın ve  hatta kendine sarılmalısın. Verdiğin tüm kararlar DOĞRU, Yaptığın her şey DOĞRU idi ve seni bu günlere bu farkındalık düzeyine getirdi. Ne mutlu sana :)
Velhasıl Seneyi artık enerjilerle debelenmeden , kavga etmeden , uzlaşarak,  Yaradana Teslim Olarak, Ne oluyorsa Hayrımıza olduğunu bilerek, Şükrederek , Sakin , Huzurlu , Şifa ve Aşk Dolu bitirmeye niyet ediyor ve Tüm Pozitif Enerjiyi ve Değişimi Sevgiyle Kabul ediyoruz.  ve de öyle çok şükür..
Hepimizin ve Bütünün En Yüksek Hayrına IŞIK OLsun.. ve de OLdu çok şükür..

Alev Cedimağar
Enerji Gurmeliği de yapan bir Şifa Terapisti ;)
:* <3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.