16 Ekim 2014 Perşembe

Dua Etmeyi (Niyetlenmeyi) biliyormuyuz ?

Öncelikle daima hatırlamamız gereken en önemli konu. Bir dua ederken "istiyorum" kelimesi enerjiyi tutar ve durum üzerine yoğunlaştıkça da enerjiyi kilitler.  O yüzden istenenler olmaz, olsa da hayrı olmaz.. 
Dua ederken NİYET ETMEK çok önemlidir. Yaradana Niyet sunulur ve sonrasında o niyetin gerçekleştiği hayal edilerek o enerji canlandırılır ve Sevgiyle Gönderilir..

Niyet ederken yaptığımız en önemli hata kendimizi sınırlamak !  "Allahım ne olur bir evim olsun başka birşey istemiyorum!

" Neden böyle söylüyorsun ?   Allah senden böyle bir söz vermeni böyle bir sınırlama yapmanı istedi mi  ?
 HAYIR !!!

Sen Herşeyin en iyisine ve herşeyin en güzeline ihtiyacın olan herşeye layıksın. Hak ediyorsun. Kendine Güven. Değerini bil artık ! 
Yaradanın Sonsuz Kaynağında Herşey var. Ne istiyorsanız bol bol isteyin herşeyi isteyin. İsterken Bütünün ve sizin hayrınıza olmasına niyet edin.
Niyetlerinizi detaylı yapın.. Mesela "Bir araba almaya niyet ediyorum" diyerek bırakmayın ! "Kazasız Belasız Kullanmak nasip olsun, Güzel, hayırlı işlerde kullanmak nasip olsun, Eğer birgün satarsam daha iyisini almak için nasip Olsun, Bütünün ve benim hayrıma OLsun. Arabamla herkes mutlu olsun. Herkesin işine yarasın" gibi.. Detaylı niyet edin. Alamıyorsanız o zaman bu niyetinize uymuyordur. Size bir sorun , üzücü bir durum yaratacaktır ve niyetinize uymadığı için size dönmüyordur. Yüce Yaradana bunun için de şükredin ve Akışda kalın..Herşey için bu durum böyledir.

Ve Niyetinizi mümkünse her zaman huşu içinde olduğunuz bir vakit yüksek sesle kalpden yapın..Ses enerjisi çok kuvvetlidir. Bu yüzden bütün inançlarda sesli mantra çekilir.

Ne dilerseniz ne isterseniz Yaradanın Sonsuz Kaynağından mutlaka GELİR. Siz Yeter ki içinizi temiz tutun. Kimse hakkında kötü düşünmeyin, kıskanmayın, vesvese ve diğer tüm olumsuz düşünce ve duygulardan kendinizi arındırın.

Düşündüğünüz tek şey Bütünün ve Sizin hayrınıza olan pozitif güzel düşünceler Olsun. Başkalarının hayatına , parasına karışmayın. Herkesin malı kendini ilgilendirir. Aksine herkes için kendinizden daha fazlasını isteyin fakat sözde değil canı yürekten isteyin. Onların mutluluğunu hissedin ve mutlu olun.

Kaybettiğiniz ya da üstünü örttüğünüz Yaradandan gelen o iyilik, mutluluk, bütünlük duygularını  içinizden bulup çıkartın. Empati duygunuzu geliştirin. Aslında hepimizin birbirimize yansıma yaptığını unutmayın. Ne isek onu çekeriz ne düşünürsek onu yaşarız.. Hayallerinizde, niyetlerinizde , kendinize sınır koymayın..

Dünyevi tanımlardan artık arının. Ayıp, Günah, Ateş, Cennet , Cehennem, Kötü, Çirkin herşey bizim yarattığımız olgular. Gerçek olan tek şey bizim içimizde olan inanç ve vicdandır. Öz Sesinizi dinleyin. Ruhunuzu Dinleyin ve Yaradan ile  olan bağınızı koparmayın. 

Evrenin Tüm Mucizeleri Tüm Güzellikleri üzerimize Yağmur gibi yağsın ve Herşey Gönlümüzce nasıl istiyorsak öyle OLSUN.. ve inanan gönüller için çoktan OLDU Bile..ve de öyle..


ALev Cedimağar  
Şifa ve Yaşam Terapisti


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.