16 Ekim 2014 Perşembe

Yeni Ay Günleri

Yeni Ay (İlk yarı dolunaya kadar)

ile

Yeni Başlangıçlar   


Yeni Ay enerji potansiyelinin POZİTİF olarak arttığı en verimli zamandır. Bu dönem yeni başlangıçlar (bir projeye girmek, ev almak veya anlaşmasını yapmak gibi.) için uygundur. Eskilerde yoğurt mayalamak için hep yeni ay beklenirmiş. Bu referans'dan yola çıkarak mayalamak istediğiniz ne varsa hayatımızda yarın başlayabiliriz   :)

Bu süreçte başlanan işler iyi gider ve verimli olur. Bu zamanın en önemli özelliğinden biri de hastalıkların çok kolay şifa bulmasıdır. Yapılan tedaviler çok hızlı cevap verir. Damarlarda kanın çoğaldığı ve hücre artışının olduğu zamandır. Zeka , algılama ve duygu potansiyelleri güçlenir. Bu yüzden yaşam enerjisi had safhadadır. Bioritm ile duygusal enerji paralel yükseldiği için kendimizi iyi hissediriz. 

Bu dönem dikilen bitkiler tutar. Kekler, börekler süper kabarır ve lezzetli olur ayrıca Yıkanan çamaşırlar diğer zamanlardan daha temiz olur..

Velhasıl bu kadar yüksek Enerjiye sahip bir dönemde, Bütünün hayrına tüm sevgi dolu niyetlerin kabul OLmasına niyet ediyorum.

Bütünün ve hepimizin hayrına olsun , Şifa OLsun ve de Aşk OLsun..

Alev Cedimağar

Enerji Gurmeliği de yapan bir Şifa ve Yaşam Terapisti ;) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.