16 Ekim 2014 Perşembe

AKLIMA GELMİŞKEN HEMEN YAZAYIM Dediklerimden..

Dün gece bir arkadaşımla Enerji sistemleri ve Psişik saldırılar ile ilgili sohbet ediyorduk..

Sonra konu İnternet'e niçin DECCAL dendiği ile ilgili bir noktaya geldi. Laf lafı açtı ve psişik saldırıların günümüzün en yoğun kullanılan İnternet ile nasıl hızlandığına geldik.

İnternet özellikle Facebook bu tarz bilinçli veya bilinçsiz saldırıların en rahat kullanıldığı yer. Şöyle ki, Eğer listenizde negatif elektrik aldığınız halde boşver kalsın dediğiniz kişiler varsa, sizin fotonuza her rastladığında içinde negatif düşünceler (Kıskançlık, Kızgınlık, affedemediği durumlar vs.) ürettiğinde bu direkt bize ulaşıyor ve bunun etkilerini hiç anlam veremediğimiz şekillerde hissediyoruz.

Bir de bunu bilinçli yapanlar var. Onlar da kullandıkları "pozitif sıfatları" maske gibi kullanarak negatif güçlerle çalışan ve negatif ilimler kullanan kişiler. Eğer sizinle ilgili bir rekabet, kıskançlık veya benzer bir olumsuz duyguları varsa (tipinizi çok beğenmiş (!) ya da  beğenmemiş olabilir kötülük için sebep aramayın) yazdıklarının ve söylediklerinin aksine negatif güçlere başvurmaktan ve fotoğrafınız üzerinden (başka yollarda var) size negatif saldırı yapmaktan çekinmiyor. (Tabii bu kişileri bizzat biliyor olmanız ya da yaydığı enerjiyi takip etmeniz anlamak için yeterli)

Velhasıl şu durumda Listemizde böyle kişilerin varlığından haberdar iseniz bu kişiler ile yolları ayırmanın hepimizin hayrına olacağını düşünüyorum. (yalnız vesvese yapmadan ve hak yemeden iç sesinize , aklınıza, hislerinize güvenerek ve gözlemleyerek) İnternet ve dolayısıyla Facebook hakikaten Çağımızın DECCAL'ı ve tüm saldırıların en rahat yapıldığı yerlerden biri. Ayrıca zamanımızın büyük bir kısmını burada geçirdiğimiz düşünülürse olayın önemini belki daha iyi kavrayabiliriz.

Bu temizliği yapmış ve bazı kişilerin negatif güçlerle bağlantısını farkettikçe de yapmaya devam eden bir kişi olarak umarım nacizane paylaştığım bu bilgi size de bir nebze ışık olur .. IŞIK'lar Işığa kavuşsun SEVGİ'ler bir BÜTÜN OLsun ve Yolumuz BİR OLsun..  

Alev Cedimağar
Şifa ve Yaşam Terapisti


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.