16 Ekim 2014 Perşembe

Veda

Hayatıma giren herkesden birşey öğrendim. Her gözyaşı ve her kahkaha benim sınavımdı.

Hayatın beni her zaman okşayarak değil arada bir de,  gerek ailemden, gerek arkadaş çevremden, gerekse iş çevremden ve yaşadığım yerlerde özellikle seçilen negatif görevliler aracılığıyla beni hırpalayarak Denge'ye getirmeye çalıştığının ayrıca bunların çok büyük çoğunluğunu da kendi olumsuz düşüncelerimle yarattığımın farkındayım.
Herşeyin olumlu gitmesi ve mutlu olmak için önce benim olumlu düşünmeyi ve davranmayı öğrenmem gerektiğinin bilincindeyim.

Hayatıma giren Olumlu veya Olumsuz herkesin varlığı için Yüce Yaradana Şükrediyorum ve herbirine ayrı ayrı sevgilerimi gönderiyorum.
Hayatımda artık benim kişisel ve ruhsal gelişimime hizmet etmeyen, Kendi korkularını, olumsuzluklarını bana yansıtan ve gittiğim yolda bana engel olmaya çalışan tüm güzel varlıkları yaptıkları görevlerinin muhteşemliği karşısında saygıyla ve sevgiyle selamlıyor Onları ve kendimi affediyorum fakat aslında biliyorum ki affedilecek birşey de yok.. Herşey OLması gerektiği gibi herşey akışında devam ediyor ve değişen tek şey benim farkındalığım ve bilincimde ki sıçrama ile Ruhumdaki Sevgiyle kucaklaşmam..

Engellemeleriyle benim güçlenmeme yardım eden, Negatif görevleriyle beni pozitife daha fazla yaklaştıran bana öyle ya da böyle dokunan herkesin varlıklarını sevgiyle selamlıyorum. Öğrenmem gereken derslerimi öğrendim ve sınavlarımı bitirdim. Teşekkür ederim. 

Şimdi bu eterik ve karmik bağların serbest kalması için hem onlara hem de kendime izin veriyorum. Ayrıca yarattığım tüm karmaları silmeye ve hayatıma aynen kalbim ve ruhum gibi Olumlu, Mutlu, sevgi dolu güzel insanları çekmeye niyet ediyorum.

ŞİMDİ'de var olan geleceğimde edindiğim tecrübelerin ve kalp gözümün rehberliğinde hayatıma girecek insanları anlamaya çalışıyor ve kendime tekamülümde olmayan gereksiz karmalar yaratmıyorum.  

Sokağa giren bir çöp kamyonunu görüp de kokunun midemi bulandıracağını bile bile yanından gitmek yerine yolumu değiştirmeyi ve yol uzun da olsa temiz ferah olan yolu seçmek gibi bakıyorum herşeye.. Ve hergün herkesin çiçek bahçeleriyle karşılaşmasına niyet ediyorum.
Yüzlerce seçeneğim olduğunun farkındayım ve bu seçenekler içinde özgür irademle  Bütünün ve kendim için en hayırlı olanına niyet ediyorum ve de öyle oluyor.

Hislerime güveniyorum. Hislerimin özümün sesi olduğunun farkındayım. Yarattığım karmaları ise teker teker temizleyerek kendime olumlu düşüncelerimle aydınlık pırıl pırıl bir gelecek yaratıyorum. Yaratma gücümün farkındayım. 

Artık IŞIK'ların IŞIK ile buluşma zamanı olduğunu ve çığ gibi büyüdüğümüzü sevgiyle izliyor ve bu büyük sevgi topuna sevgiyle dahil oluyorum. 

Işığa Doğru, Cesur, Dengeli, Yüksek Farkındalıkla ve bilinçli OLarak emin adımlarla Yürüyorum.

Yüce Yaradana Şükürler OLsun nuruyla hepimizin yolunu aydınlatsın.

Alev Cedimağar
Şifa ve Yaşam Terapisti


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.