16 Ekim 2014 Perşembe

BEN KİMİM ?

1971 istanbul Doğumluyum. Trakya Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdikten sonra kurumsal firmalarda proje yönetmenliği, iş geliştirme koordinatörlüğü, Business Manager gibi görevlerde bulundum.

Çocukluğum doğaüstü ve mistik olarak tarif edebileceğim paranormal dolu olaylarla geçti. Hayatımın her döneminde Farkında Olduğum Ruhsallığı ve Dünyevi hayatımı DENGE’de yaşadım. Çocukluğumun ve dolayısıyla tüm hayatımın bana göre en farklı yönü sorgulamaktan asla çekinmeyen ve çok cesaretli bir yanım olmasıydı. Sormamın ve sorgulamamın önünü kesmek ve beni eski düşüncelerle sınırlamak isteyen Günah, Ayıp, Cehennem, Ateş gibi kavramları hiç umursamadım. Kendimi bildiğimden beri Yaradan’dan hiç korkmadım ve ondan niye korkulduğunu da anlamadım. Çünkü ALLAH benim için daima Tarifsiz Sonsuz bir Sevgidir.

Ve çocukluğumdan itibaren değişmeyen tek duam DAHA FAZLA ÖĞRENMEK İSTİYORUM. NELER OLDUĞUNU ANLAMAK İSTİYORUM idi. Ve öyle de OLDU. Olmaya da devam ediyor, Yüce Yaradana Şükürler OLSUN..

İlahi planın benimle ilgili yaptığı düzenlemeler sonucu, profesyonel iş hayatımı bırakarak, var olan yeteneklerimi Bütünün hayrına kullanmam ve bununla ilgili hayatımı devam ettirmem gerektiği yönündeki tüm mesajları uygulayıp,  Şifa ve Yaşam Terapisti Olarak kimliğimi ve yeteneklerimi bütünün hayrına açtım.

Reiki dahil olmak üzere pek çok sistemi öğrendim ve kullandım. Daha sonra her ne olursa olsun bir "aracı" kullanmadan Yaradanın SONSUZ KAYNAĞINA bağlanmayı ve bu enerjiyi kendime mahsus tekniklerle etkin bir şekilde kullanmayı öğrendim.

Şifa Terapisti Olarak yaptığım iş, YARADANIN SONSUZ KAYNAĞINA BAĞLANARAK , Bedenin enerji merkezleri olan ayrıca ruhsal dünya ile iletişim kurmamızı (yükselmemizi, bilinçlenmemizi, durugörü, duru işiti, vs.) sağlayan çakralar üzerinde enerji çalışmaları yaparak blokajları ve geçmişe ait bağları temizlemek ve açmak, Eterik bedeni onarmak ve şifalandırmak , Bedeni tarayarak fiziksel hastalıkları tespit etmek ve psikolojik rahatsızlıkların kaynağına inerek şifalandırma çalışmaları yapmak, Geçmiş yaşamlardan gelen karmaların "bilinçli" olarak temizlenmesine yardımcı olmak ve Bu dünyada ki tekamül sürecinde ortaya çıkan karmaların temizlenmesini sağlamak, "Yaratıcılık" gücümüzü kullanmayı öğretmek, kişinin farkındalığını arttırmaya yönelik "enerji" aktarımlarında bulunmak  şeklinde ”kısaca“ özetleyebilirim.

Çalışmalarımı Ev Ortamında birebir veya Toplu Gruplarla ve çalışmaya uygun olan her ortamda yapmaktayım.

Unutulmaması gereken tek şey; Tüm bu çalışmalarda benim ARACI olduğumdur. Yaradanın Şifasını onun izniyle alır ve onun izniyle aktarırım.

HAK yolunda HAKKIYLA bu yolda çalışan herkesin yolu IŞIK Olsun ve Bütünün Hayrına ŞİFA Olsun..

ve de öyle Oldu..

Alev Cedimağar
Şifa ve Yaşam Terapisti.

2 yorum:

  1. Bloğunuz hayırlı olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok Teşekkür ederim. Hepimizin ve bütünün en yüksek Hayrına IŞIK OLsun.. :)

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.