16 Ekim 2014 Perşembe

UZMAN KİME DENİR ?

Şöyle bir etrafınıza baktığınızda kime dokunsanız birşeyin UZMAN'ı ya da aynı anda pek çok şeyin UZMANI olduğunu söyleyenlere rastlıyorsunuz değil mi ? 

 Uzman gibi sıfatlar kullanmasa dahi  bu işi HAK YOLUNDA layıkıyla yapan veya "bir konunun" uzmanı olan ve onu Yaradanın ışığında hakkıyla Bütünün hayrına ve insanlara aktaran Tüm IŞIK VARLIK'ların önünde "öncelikle" saygıyla eğiliyorum ve varlıkları için Yüce Yaradan Şükrediyorum.


UZMAN KİME DENİR ? 

Uzman "bir" konu üzerinde odaklanan  O konuyla ilgili yapılabilecek tüm hataları yaparak öğrenen ve tüm gelişmeleri takip ederek,  konuya hakim "olabilmek" için çalışmalarını sürekli geliştiren ve aktaran, konusuyla ilgili tüm incelikleri hatta kimsenin aklının ucuna dahi gelmeyen yöntemleri çalışarak keşfeden, arayan bulan ve sevgiyle uygulayan kişidir. 

Bir kişi aynı anda pek çok konunun Uzmanı OLAMAZ. Bu durum Kulak Burun Boğaz Doktorunun Anatomi bilgisi olduğu için Beyin Ameliyatlarına girmesi ya da Kalp Cerrahı bir Doktorun Kanser tedavisi uygulamaya çalışması ile aynı şeydir. Konularıyla ilgili "bilgileri" vardır lakin uzmanlıkları değildir ve kendi uzmanlık alanlarında kendilerini geliştirerek ilerlemeye ve kendilerine gelenler için en faydalı çalışmaları yapmaya çalışırlar. Aksi taktirde fayda değil zarar vereceklerini çok iyi bilirler ve kendi branşları haricindeki konulara girmeyerek konunun ilgili uzmanlarına yönlendirirler. 

2012 yılından itibaren dünyanın yükseliş dönemine yani Bilinç yükselmeleri ve ayrıca  Dünya'dan Mezuniyet dönemine girilmesiyle birlikte belki de şu ana kadar Spiritüel konulara ilgi duymamış herkesde içgüdüsel bir merak başladı. Bu tamamen bu yükseliş ile doğru orantılı bir eğilim olmasından dolayı herkes haklı olarak anlamaya öğrenmeye çalışıyor.  Bununla birlikte her alanda olduğu gibi SPİRİTÜEL olmasına rağmen (ki bence bu çok büyük bir ironidir) Evrensel Kanunları, Karmaları ve Denge'yi bilmelerine (?!) rağmen öncelikle Maddi çıkar sağlamak amacıyla (sapkın ruhlarını tatmin edenlerde çoğunlukta) herkes bir sürü farklı sıfatlarla ortaya çıkmaya başladı.

Şöyle bir incelediğiniz zaman bir kişinin birden fazla Uzmanlık alanı (!) olduğunu görürsünüz. Bu kişiler hem şifacı hem astrolog Uzmanı , hem NLP'ci Hem Rüya Uzmanı, Hem Yaşam Koçu ve bitmeyen uzun bir uzmanlık sıfatlarıyla  kendilerini  insanlara sunmaktan çekinmez duruma geldiler. İnsanlarda,  bu insan ne yapıyor?  hangisini iyi yapıyor,  nedir ne değildir, şeklinde sorgulamadan inanıp gidiyor gerçi bu da ayrı bir paradoks (!) .. 

İroni işte burada daha da belirginleşiyor.  Bir kişi, hem O,  hem Bu konularda Uzman olduğunu belirtiyorsa (birde destekleyici hikayeler uyduruyorsa) öncelikle bilmesi gereken Kendi ENERJİSİNİ KİRLETTİĞİDİR ! Spiritüel alanlarda çalışan ve Herşeyi bildiğini iddia eden UZMAN kişilerin de çok iyi bilmesi gerekir ki,  Yalan, Sahtekarlık, Yüksek EGO, Maddi çıkar uğruna insanları kandırmak ve onlardan faydalanmaya çalışmak Negatif Enerjidir ve herkesi kirlettiği gibi Spiritüel alanda çalışan kişileri "daha fazla" etkiler, kirletir ve hiçbir temizlik ritüeli de bunu temizleyemez. Bunun Karması ve geri Dönüşü çok ağır olur ! Zaten bu kişilerin sonuda,  Negatif Obses varlıklara yakalanmak ve karanlık bir girdaba girerek kendilerine inananlarla birlikte farklı bir amaca hizmete doğru gitmektir !  

Önümüzdeki dönemlerde bilinç açılmaları daha hızlı yaşanmaya ve insanlarda arayış ve içgüdüsel telaş artmaya başlayacak. Pek çok kişide algılarda, hislerde hatta duru görülerde açılma olmaya başladı ve artarak devam ediyor. Daha önce hiç düşünmedikleri hiç merak etmedikleri konuları araştırmaya girmeye  ve bu arayışlarının içinde, bilinçlerinin doğrultusunda yolları karanlıklardan da geçebilmektedir. 
Bu da herkesin tekamülünde Aydınlığa ulaşmak için gerekli ve Dengeli bir ilermedir. Lakin İlahi Mesajları doğru yorumlayarak, hislerinize güvenerek, okuyarak, araştırarak ve de en önemlisi Sorgulayarak yola çıkarsanız daha az vakit kaybederek Işığa kavuşma şansını da kendinizde yaratırsınız. Bunun içinde önce Yaradana Tam Teslimiyet, sonra ise DÜNYADA Kİ EN ÖNEMLİ KİŞİYE, YANİ KENDİNİZE İNANIN. İhtiyacınız olan herşey sizin içinizde  !

Tüm Muhteşem Varlıkları,  Güzel İnsanları bu yükseliş yolunda canı gönülden tüm sevgimle destekliyor ve nacizane kendimce bir nebze ışık olmaya ve IŞIK zamanlarında  "Hep birlikte"  IŞIK olmaya niyet ediyorum. Bütünün ve hepimizin hayrına OLsun  !

Ayrıca bu UZMAN'ların da  (!!!!)  kendi içlerindeki vicdanı, ışığı, Sevgiyi  bulmalarını ve kendilerine çeki düzen vererek, "inişlerini" özgür iradeleri ve hür seçimleriyle yükselişe çevirmelerini canı yürekten diliyorum.  

Yüce Yaradanın Yolunda , En Aydınlık , En Bilinçli,  En Bilgi Dolu, En Sevgi Dolu Işıklarda  buluşmayı ve  İlahi yükselişimizi hep birlikte bir bütün olarak gerçekleştirmeyi niyet ediyorum.
Ve de öyle.. 

Alev Cedimağar 
Şifa ve Yaşam Terapisti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.