21 Mayıs 2020 Perşembe

İlaç kullanırken bedene talimat vermek..

Her ne çeşit olursa olsun ilaç kullanırken ,

yüksek sesle,

"SADECE KİMYAMA , BEDENİME UYGUN BENİ ŞİFALANDIRAN MADDELERİN GİRMESİNE VE BEDENİMLE UYUMLANMASINA İZİN VERİYORUM"

dediğinizde, hücreleriniz kendisine verilen bu bilinçli talimatı uygulayarak sadece ihtiyacı olanı alır kullanır ve gerisini atar.

Bu talimatı uygun gördüğünüz her durumda mesela bilmediğiniz bir şeyi yerken , içerken de kullanabilirsiniz. Yan etkisi denilen olumsuz şeylerin hiç olmadığını ya da size zarar vermediğini bizzat uygulayıp yaşayarak deneyimleyebilirsiniz.

Tabii akıl-mantık ve kalp üçgeninde kalmak da önemli. Yani zarar vereceğini bildiğiniz şeyi baştan yapmamak gibi ;)

Bu arada bu ön anlaşmayı sadece siz kendi bedeninize uygulayabilirsiniz. Başkası için yapamazsınız. herkesin kendi bedenine kendi özgür iradesiyle bu talimatı vermesi gerekir. Mesela çocuklarınız için önce aklınızı kullanıp iyice araştırıp bu sorumluluğu aldıktan sonra niyet ve dualarınızla onu korursunuz.
Bilinci yerinde olmayan kişilerde ise "Yüksek Benliğinin izniyle" sözünü kullanmanız gerekir. çünkü bilinçli olmasa da yüksek benliği ile irtibattadır ve onun onayı gerekir. Siz bilemezsiniz lakin ruh kendi tekamül yolculuğunda zaten ne yapacağını bilir :) Ya kabul eder ya da etmeyerek kendi yoluna devam ed er.. Tabii bunda asıl ders yakınlarınadır.. :)

Bütünün en yüksek hayrına ŞİFA OLması niyetim ve tüm Sevgimle..
Ve de öyle OLdu çok şükür🙏

Alev Cedimağar





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.