22 Mayıs 2020 Cuma

Direksiyonumuza Hakim olma günleri.. 2. Dalga virüs ?

Bugün YENİAY ile birlikte farklı bir geçiş daha yapıyoruz.. 
Geçişi yeniay mı sağlıyor ?
Tabii ki hayır.
Mevcut geçişi etkileyerek kuvvetlendiriyor. Tüm gökyüzü olaylarını bu şekilde değerlendirebiliriz.

Peki bu dönem ne yaşayacağız ?

Geçen gün grubumda biri 2020 yılını tekerlekleri sallana sallana giden bir kamyonete benzetmiş. Çok gülmüştüm lakin trajikomik de olsa güzel bir benzetme.. 
Evet tekerlekler fırlayacak gibi duruyor lakin fırlamıyor her şekilde gidiyor. Buna rağmen asıl hüner şöför de. Kontrollü ve Azimle o kamyonu sürmeye devam ediyor. 
İşte 2020 özetle böyle.
Tabiri caizse bir sürü sınavla hepimizi baştan yaratıp yeni bir BEN yapıyor. Nitekim sürekli yazdığım gibi artık hepimiz değiştik hiçbirimiz ve hiçbirşey eskisi gibi değil. 

Zannettiğinizin aksine enerjiler gayet dengeli ve rahat akıyor. Renk olarak BEYAZ görüyorum ve bu beni çok mutlu ediyor. Enerjier kuvvetlendi. Yani bunu bir duş gibi düşünebilirsiniz. Önceden su akıyordu yumuşak yumuşak değiyordu tenimize. hoşumuza gidiyordu işimizi görüyordu fakat yavaşdı. Şimdi ise su çok tazyikli ve kuvvetli akıyor. Yine bizi temizliyor yine hoşumuza gidiyor lakin bu kez biraz sert geliyor. Duşu ayarlayamıyoruz lakin kendimiz alışmaya ve keyif almaya çalışıyoruz. Sonuçta bizi yine temizliyor amacımıza hizmet ediyor ve banyodan eskisinden daha hızlı çıkabiliyoruz. İşte sürekli daha kuvvetli akışlar geliyor ve biz hepsine de alışa alışa ruhsal tekamül yolculuğumuza devam ediyoruz. Bu dönem yaşayan bizler bunu deneyimlemek için geldik ve başardığımız için buradayız. Bu şansı çok iyi değerlendirmemiz gerek. 

Evet çok hızlandık. Her anlamda hızlandık. Zaten bunu hayatınıza ve en önemlisi zamana baktığınızda da anlayabilirsiniz. En basitinden yaklaşık 3 aydır evdeydik. Şu an 3 gün gibi geliyor  değil mi ? üstelik bir de bu günlerde kendimize yeni düzen kurmayı öğrendik. Tabii öğrendiklerimiz bununla sınırlı kalmadı. Virüs'ü tanıdık, gerçekleri öğrendik, önce korkup sonra "Noluyor ya ben neden korkuyorum bu işte bir terslik bir tuhaflık var araştırmam lazım" demeyi de öğrendik.  Bununla birlikte gerek özel gerekse toplumsal hayatımızda bir sürü maskeler düştü. SIR'lar ifşa oldu. Etrafımızda ki insanları daha iyi tanıdık. Tabiri caizse olumlu veya olumsuz "Herkesin içi  dışına çıktı". 

Daha önce defalarca yazdığım gibi "Bu sene pek çok ruh dünya'dan ayrılacak" . Hiç kimse tesadüf ya da yanlışlıkla ölmez ve bu gidişler ruhların seçimi. Çünkü yeni bir enerji alanına geçtik. Bu enerjiye uyumlanamayan, Değişimini tamamlayamayan herkes ayrılmayı ve daha sonra tekrar dönerek bu enerjinin içinde doğarak uyumlanmayı seçecek. Tabii bu gidişlere üzülmüyoruz anlamına gelmiyor.
Açıkcası ben gidene değil daima kalana üzülürüm. Sevdiklerimizden ayrılmak , özlem duygusu , bir daha dokunamayacak olma duygusu yaşayan için zor bir inanç ve kabullenme sınavı.. 

Velhasıl, 

Herkes hayatına sıkıca sarılmayı, hayatını kontrol etmeyi ve artık yaşanılan dönem ile birlikte yönüne karar verip yola çıkmayı , yeni hayatına odaklanmayı seçerek, yeni başlangıçlar da cesur olmalı ve sallanmalar karşısında dimdik ayakta "Denge'de" durabilmeyi öğrenmesi gerekiyor. Çünkü zaten amaç bu ! İnsanları harekete geçirmek ve YENİ döneme hazırlamak. 

Dünya 5. Boyut yolculuğuna çok yaklaştı. Şu an tüm kainat bizim geçişimizi merakla izliyor. Bu 2012 yılından sonra ki en önemli geçiş. Maya'lar bu dönemi görebilseydi eminim en önemli 2. kehanet olarak yazarlardı.. 

Ruhsal olarak zannedilenin aksine herkes de bir heyecan duygusu, adrenalin yükselmesi olabilir. "Ne yapacağımı bilmiyorum fakat bir şey yapmalıyım onu biliyorum" duygusu yoğun yaşanabilir. Cevapları da hayatınızı, isteklerinizi , ruhunuzu analiz ettiğinizde bulacaksınız. Kararsızlık, Belirsizlik süreci bitti. Şimdi eylem ve plan zamanı !  Hayatınızın kontrolünü elinize alın. Eğer hayatınız boyunca hep birilerine güvenip " o yapsın, o halletsin, o kazansın, o versin, ne olursa razıyım" diyenlerdenseniz artık çok farklı olaylarla (sınavlarla) bunun bittiğini farketmişsinizdir. şimdi BEN YAPARIM ve HERŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIĞIM BUNU HAK EDİYORUM  dersleri başladı. 
Eninde sonunda yapmayı öğrenmeniz gerek. Ya yapacaksınız ya da yapacak ! 

Fiziksel olarak ise canlı yayında bahsettiğim kemiklerde genleşme dolayısıyla ağrılar artabilir. Çok şaşıracaksınız lakin iskeletinizin güçlendiğini hatta uzadığınızı farkedebilirsiniz . 

Midenizde bir hareketlenme, karıncalanma, mide bulantısı gibi de değil, hazımsızlık da değil. Garip bir şey diyebileceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Bu özgüven merkezinizin açılması ile ilgili. Yani kendinize güvenmeniz artık harekete geçmeniz ile ilgili bir işaret diyebiliriz. Harekete geçtiğinizde merkez açılır ve işaretler geçer. 

Bir de en önemlisi, 

Herkesin 3. gözü aktif. yalnız bunu açmak kişiye bağlıdır. Bu da "Ben istiyorum" demek ile olmaz. Kimse de sizin yerinize 3. gözünüzü açamaz (Evrensel kanun gereği yasaktır. 3. göze müdahale olmaz. Bunu yaptığını iddia edenlerden ve bir çeşit ot kullanımlarından da uzak durun karanlık bir eylemdir. Nitekim bilinçsiz sırf meraktan yapıldığı için şu an karanlık obsesif durumlar yaşayan çok insan var. ve o insanlar kendini farklı tanıtıyor bir sürü insan da inanıp peşinden gidiyor. Toplu intihar gibi birşey ! ) 

Herşey de olduğu gibi 3. gözün açılması da sizin ruhsal bilinçlenme ve titreşiminizle alakalıdır. En önemlisi Cesaret ve BİLGİ ile paralel olur. Bunu da tabiri caizse şuna benzetebiliriz. Bir radyo düşünün. Anteni kısa ya da arızalı. Siz onu tamir etmek ve anlamak için bir sürü bilgi okuyorsunuz. Okudukça bir parçasını anlıyor ve yapıyorsunuz. Azmediyorsunuz ve öğreniyorsunuz. Sonra bir bakıyorsunuz radyo çalışmaya başlamış. İşte bunun gibi ... Siz öğrendikçe anladıkça zaten ruhsal açılımınızı yaparsınız kendi kendinize talimat verirsiniz. Her zaman söylediğim ve kitabımda da detaylı yazdığım gibi. SİZDE İHTİYACINIZ OLAN TÜM GÜÇ VAR !! KULLANIN !!!  

Bu dönem her türlü ruhsal açılımlar da artacak. Bilinçli olanlar bunu gayet dengeli kontrol edecek. Bilinçsiz olanlarda ise yine ruhsal sorunlar baş gösterebilir. Hiç uğraşmayın böyle şeylerle. 3. göz açılması prestij falan değil. Zaten buna takıntı yapmak da yüksek Ego'ya girer sonrası facia olur ! Bu yüzden Hislerinize ve aklınıza güvenin o daha önemli. sonrası zaten gelir :) 

Bir de aklımdayken yine naçizane uyarayım. Bu dönem maddi kaygılar nedeniyle bilen bilmeyen ne olduğu belli olmayan bir sürü kişi "uzman" adı altında on-line eğitim vermeye başladı. Dikkatli olun paranızı kaptırmayın kişiyi iyi araştırın. Nitekim bizzat ben özellikle spiritüel konularda, Işık ve sevgiden bahsedip herkesi dolandıran, yalan söylerken yüzü bile kızarmayan, hatta ona buna iftira atıp kendini sütten çıkmış ak kaşık gibi gösteren, daha gittiği kursu bitirmeyip öğrendiği 2-3 laf ile eğitim vermeye çalışan, psikolojik tedavi görüp ilaç kullanan ve ruhsal enerji verdiğini iddia ederek bir sürü insanı hasta eden kişiler tanıyorum. Bu onların tekamülü bizi ilgilendirmez. Canı yürekten ruhlarına gerçekten IŞIK diliyorum. Ya oldukları gibi görünmelerini ya da görünmeye çalıştıkları insan olmalarına niyet ediyorum. Her halukarda gerçekler gizli kalmıyor herkes herşeyi duyuyor. Bu da onların "karması".. Gerçi karmanın biraz anlamını bilen, birazcık spiritüel bilgisi olan kişinin ödü patlar yanlış birşey yapmaya.. İşte öz de değil sözde olmak böyle birşey.. Neyse ki maskeler düşüyor ve İlahi adalet güzel çalışıyor. Tabii bunu da anlamıyorlar o da ayrı konu ya neyse... Sonuçta bize düşen de aklımızı kullanmak, gözlemlemek, araştırmak ve kendimize durup dururken gereksiz olumsuz karmalar  yaratmamak ! Zaten var olanları temizlemeye çalışırken bir de üstüne bunlar gelmesin :))) Gerçi olacağı varsa kişinin öğrenme yolu buradan geçecekse olur . Herkes kendi bilincine göre yaşaması gerekeni yaşayarak öğrenir ve herkes ektiğini mutlaka biçer..  

Bu arada 2. Dalga virüs söylentilerine de odaklanmayın. Enerjinizi kilitlemeyin. Evet 2. Dalga bir salgın daha olabilir lakin bu virüs'den değil cinsellikten gelebilir. Dünya tek eşliliğe gidiyor. Artık SEVGİ 'nin hakim olduğu tek eşli döneme de geçiliyor. Yok öyle onu da seviyorum bunu da seviyorum :))) Hadi seç bakalım ? .. Bu konu hakkında daha sonra yeri geldiğinde uzun yazarım. 

Evettt
27 Mayıs da Swan Comet kuyruklu yıldızı da dünyanın yakınından geçecek ve göreceğiz. Bu gece gökyüzü hareketlerine de dikkat etmenizi tavsiye ederim. Enteresan bir gece olacak diye  düşünüyorum. 

O zaman YENİ AY ile birlikte YENİ BAŞLANGIÇLARIMIZ Kendimizin ve Bütünün en yüksek hayrına Şifa, Işık ve tüm güzel mucizeleriyle OLdu bile çok şükür.

Alev Cedimağar 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.