23 Kasım 2020 Pazartesi

Unutkanlıklar, Kemik Ağrıları, Değişen Duygular = RUHSAL TİTREŞİMİMİZ DEĞİŞİYOR !

 Bu Dönem Fiziksel ve Ruhsal Değişimlerimiz..


Tüm Dünya'nın komple Hallaç  pamuğu gibi attırıldığı dönemin sonuna yaklaştık. Tabii bu son farklı bir çıkış ve başlangıç demek.. 


Herşey gibi BİZ de ruhsal ve fiziksel  olarak değişiyoruz.

Ve şu an çoook hızlandık !


Beni sürekli takip edenler 2016 (9 yılı) itibariyle hızlı bir DEĞİŞİME gireceğimizi sürekli yazıp özellikle son 2 senedir çok hızlandığımızı, hayatınızı ertelemeden sizi mutsuz eden ne varsa değiştirmemiz gerektiğini söylüyordum.

Bu Değişime direnenlerinde farklı şekillerde ittirilerek bu değişime eninde sonunda gireceklerini, Bu yüzden şartların zorlamasıyla değil kendi sorgulama ve tespitlerimizle bu değişimi gerçekleştirmelerini istedim.


Şu an geldiğimiz nokta da gerek kişisel özel hayatımız gerek toplumsal genel hayatımız içinde "yok canım olmaz" diyerek ötelediğimiz hasır altı edip görmemezlikten geldiğimiz ne varsa ortaya serildi hatta gözümüzün içine girer durumda..


Tabii bir de aklımızın ucuna gelmeyen durumlar yaşayarak Değişimin içine komple yayıldık. Direnç göstermenin de bir anlamı olmadığını ve hepimizi içine aldığını da görüyoruz yaşıyoruz.


Hatırlarsanız "İfşa imha iftira" ile ilgili bir yazı yazmıştım. Sonra maskelerin de nasıl düşeceğini ? 

İşte Dünyada, ülkemizde çevremizde, kendi özel hayatımızda her  yerde artık görüyoruz.


Hazırlıklı olanlar bu süreçleri tabiri caizse ayaklarını yere sağlam basarak lakin herşeyin de farkında daha yumuşak geçiriyor. Bu kişiler için kriz, hayatlarını yeniden düzenlemek ve yeniden başlamak için bir fırsat oldu.

Bilgi'yi kullandılar ve kendilerini dönüştürerek  yürümeye devam ettiler. 


Aslında herkes kendi bilincinin seçimini yaşadı.


Bu geçişler bizi yeni geçiş kapılarına götürmeye devam ediyor. Şu an en kuvvetli virajı dönüyoruz.


Ruhsal Titreşimimiz hızla değişiyor. Buna ruhsal yükseliş süreci diyoruz hatta şu dönem en tepeye vurmuş durumdayız.


Dolayısıyla Dünya'nın da titreşimi değişiyor. Karşılıklı büyüyoruz.. O yüzden Yeryüzünün de değişimine dualarımızla , toprağı şifalandırarak devam etmemiz önemli. Aramızda elips şeklinde bir döngü var. Bizden toprağa, topraktan bize dönüyor. Dolayısıyla pozitif aktarırsanız karşılığı da pozitif olur. 

"Dünya'yı insanlara bırakmayalım çünkü Dünya yı yok edecekler bunun yerine biz insanları yok edelim bu gezegeni istasyonumuz yapalım biz kullanalım"  diyen negatif varlıkların ekmeğine yağ sürmeyelim 😉 Gerçi yapamazlar çünkü Dünya insanına 'Bilgi" ile destek olan "sevenlerimiz" çoğunlukta 👍


Covit ile ilgili daha önce onu sevin korkmayın korkarsanız size tutunur demiştim. O bilinçli bir virüs ve kendisi de işler nasıl çığrından çıktı şaşkın dolaşıyor ve biz nasıl ona uyumlanmaya çalışıyorsak O da bize uyumlanmaya çalışıyor. Onunla da aynen Grip gibi birlikte yaşamayı öğreneceğiz. 


Covit bize ne kadar çok hizmet etti ? Bir düşünün ? 

Dünya dan ayrılmak isteyenlere hizmet etti, bizi kendimize döndürdü, konuşmayı öğretti , görmek unutmak istemediğimiz ne varsa yüzleştirdi temizletti , Değişim sürecini hızlandırdı, hayata bakış açımızı değiştirdi ve daha pek çok şey.. 

Nasıl sevmeyiz bu virüsü ? Elbette seviyoruz. 


Artık onunla sevgiyle bütünleşip,  hayatımıza odaklanma vakti geldi. Çünkü 2021 yılına hazırlık yapıyoruz.  Yeni yepyeni Başlangıçlar yeni bir Dünya...


En öbemlisi de istemediğimiz herşeye HAYIR deme özgürlüğü ve cesaret sınavlarıyla devam ediyoruz..

2021 böyle geliyor..


Bayağa zorlu bir süreçten geçtik ve geçiyoruz. Sene sonuna kadar belki de Ocak ayı itibariyle de Değişim sürecimiz tam gaz devam edecek. Bunu olumsuz algılamayın. Mücadele etmek başarmak, anlamak ve kendimiz için çaba  göstermek bir ruh için büyük bir kutlamadır. Geçmişe dönün kendinizi bir düşünün başardıklarınızı ? Harikasınız değil mi ? 

Artık daha da harika olma yolundasınız🙏


Gelelim ruhsal etkilere..


Sıkkınlık bıkkınlık duyguları normal sonuçta hayatımızda belirsiz gibi görünen ciddi bir süreç geçirdik. Neyi neden yaşadığımızı anlamaya çalışmak zaten başlıbaşına yorucuydu. O yüzden  bu duyguları  keyifli uğraşılara dönüştürün. 

Uykular rüyalar zıvanadan çıktı biliyorum.

Kimimiz çok uyurken  kimimiz hiç uyuyamıyor. İki farklı uçlarda dolaşıyoruz. Şu an kendinizi serbest bırakın zorlamayın. Yalnız bunun depresif bir ruh hali yaratmasına izin vermesin. Turuncu ya geçiş enerjisini hissedin giyin yaşayın.


 Mümkünse her gün sakin yerlerde en az 30 dk yürüyüş yapın ve AN'da kalarak kuşlara ağaçlara denize gökyüzüne odaklanın. Onlarla konuşun.

Cevap alacaksınız şaşırmayın😉


Bir boşluk duygusu olabilir. Bununla birlikte içsel kendinizi iyi hissediyor ve herşeyin yolunda olduğunu da biliyor ve farklı bir neşe içinde olabilirsiniz. İçinize yönelin. Yüksek benliğinize bağlı kalın (youtube kanalımda anlattım) yüksek benliğiniz sizin rehberiniz yani kendinizsiniz. Bu yüzden ihtiyacınız olan herşey kendinizde var diyoruz. Bu süreci kendinizi keşfedip tanışmakla 😉 geçirin.


Ruh haliniz sürekli değişiyor  olabilir. Birden herşeyden bıkıp agresif hissedebilirsiniz. Sonra belalı derken durgun vs..  Bu da normal. Böyle durumlarda kendinizle başbaşa ve "otokontrolde" kalın. Kendinizle konuşun mevcut halinizin farkında olduğunuzu ve nedenlerini kendinize söyleyin kendinizi dengeleyin.


En önemlisi Bu dönem dünya 'da yaşamayı seçenlerden ve bu geçişleri görebilecek kadar güçlü olan ruhlardan biri olduğunuz için şükredin ve kendinizi kutlayın. 

Çok GÜÇLÜSÜNÜZ ! 


Fiziksel etkiler : 


Başınızda kımıl kımıl bir boşluk hareket ya da tabiri caizse beyninizi jöle gibi hissedebilirsiniz. Sanki düşünemiyor dağılıyor toparlayamıyor gibi. 


Zaman algınızı AN'lık kaybedebilirsiniz.


En önemlisi UNUTKANLIK yaşayabilirsiniz. Lütfen paniklemeyin. Geçmişi resetliyoruz. Artık eskden olanlara kızamadığınızı da farkedeceksiniz. Aklınızda tecrübeler haricinde olumsuz bir duygu kalmayabilir. 


Bunlar hep değişimimizin bir parçası..


Kemik ağrıları yine başlayabilir.


Baş ağrısı gibi olmayan değişik diyebileceğiniz baş ağrıları olabilir.


Her halükarda ve  herşeye rağmen kendinizi iyi hissedecek ve garip lakin mutluyum diyeceksiniz.


Yani olumsuz bir şey varmış gibi olsa da aslında bunun size olumlu hizmet ettiğini biliyor olacaksınız ve bu endişe değil farklı tanımlayamadığınız bir rahatlık ve mutluluk duygusu verecek.


Tekrar hatırlatayım.


RUHSAL TİTREŞİMLERİMİZ DEĞİŞİYOR.


Bunu imzanızı değiştirip daha güzel bir imza ile hayatınızı imzalamak ve devam etmek gibi düşünebilirsiniz.


Yeni BEN, Yeni BENLİĞİNİZ 

Bütünün en yüksek hayrına IŞIK Oldu bile çok şükür 🙏


Tüm sevgimle..


Alev Cedimağar 


#şifacı #tekamül #karma #farkındalık #sevgi #spiritüel  #bilgi #ruhsalfarkındalık #rehber #alevce #ruhsalplan #ol #kişiselgelişim #içselyolculuk #meditasyon  #kitap #güncel #terapi #enerji #çakra  #alevcedimağar #youtube #mindfullness #istanbullife #izmirlife #corona #unutkanlık #ruhsaltitreşim



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.