16 Ekim 2014 Perşembe

HİPNOZ Hakkında..

Sayfamdaki bir Arkadaşdan özel mesaj olarak gelen bir soruyu bugün aynı konuyla 2. kez karşılaştığım için Hepimizin ve Bütünün Hayrına IŞIK OLması niyetiyle paylaşıyorum.


.........

Alev Hn. Merhabalar. öncelikle vaktinizi aldığım için lütfen kusura bakmayın benim icin cok önemli. 1 ay once hipnozla bilinc altı temizliği yaptırdım. daha iyi olmam gerekirken tüm neşemi ve enerjimi kaybetmiş gibi hissediyorum. bu gecici mi yoksa ters birseyler mi oldu. hipnoz yapan ....... Bey endişe etme diyor ama beni rahatlatmadı. sağolun. 


Cevabım :


..... Hanım Merhaba. rica ederim Ne demek. Ben Hipnozla olan her konuya "şahsen" uzak duran bir insanım. Elbette işini çok iyi yapanlar da vardır. Asla genellemiyorum. Fakat öncelikle bilmemiz gereken , Yapan kişi kim ? Pozitif görevli mi ? Gücünü, enerjisini nereden alıyor ? bunlar benim için çok önemli.  Çünkü Negatif görevlilerin en rahat çalışma alanlarından biridir Hipnoz.
Bilinçaltınıza Çiçek de yerleştirebilir Böcek de.. :)

Evrensel olarak baktığımızda ise , Hipnozla yapılan bilinç altı temizliklerinde yaşanması gereken karmalar silinir. Oysa ki bilinçli olarak yaşanması ve bilinçli olarak o düğümlerin çözülmesi gerekmektir. Silindiği zaman tekamüle müdahale olur. Böyle durumlarda İlahi Plan devreye girer ve silinen karmaların daha da ağırlaştırılmış halini yine kişinin önüne koyar. Çünkü onun yaşanması ve bilinçli olarak bu hayatının yani tekamülünün içinde temizlenmesi gerekmektedir. Bu yüzden kişi geçici bir mutluluk yaşasa da yine tekamülüne bir şekilde döndürülür. Tabii bu özgür seçim. Yani hayatını bilinç altı temizliği ile de geçirebilir, O zaman da bir sonraki hayatı bayağa ağır olacaktır :)  Yani Evrensel Düzen'den ve İlahi Plan'dan kaçış yok :) O yüzden ben enerji çalışması ile enerji merkezlerinin temizlenerek akış sağlanması ve kişinin bilinçlendirilip farkındalığını arttırarak karmasını çözmesi taraftarıyım ve öyle de uyguluyorum.Bence sizde hipnoz ile yaptırdığınız bilinç altı temizliğindeki konular her ne ise onları bilinçli olarak çözme yoluna gitmenizi nacizane tavsiye ederim. Bunun haricinde başka bir durumlarda olabilir. Siz bizzat  bu kişinin çevresini, yaptıran kişileri bir araştırın soruşturun bakalım. İç sesinizi dinleyin ve gözlemleyin.  Eğer kafanızı kurcalayan, sizi rahatsız eden bir durumla karşılaşırsanız bana tekrar yazın o durumla ilgili çözüme gitmeye çalışalım. 

Bu arada üstüne birde para ödeyerek bilinçsiz hizmet alanların yanı sıra,  Gittikleri toplantılarda veya gruplarda  "Bedava bulduk yaptıralım", "Fırsatını bulduk kaçırmayalım" düşüncesiyle de, kendine sürekli her türlü  müdahale ettiren insanlar olduğu sürece "ONLARIN" kutlamaları hiç bitmeyecek.... 
Yüce Yaradan Yolunuzu aydınlatsın.. sevgiler, iyi akşamlar

Alev

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.